Cum se înțelege Cătălin Cazacu cu fiul lui, Andrei: „Am fost tată la 20 și ceva de ani. Eram tânăr, mi s-a părut că viața mea se termină...”/ Ce relație are cu mama băiatului său

.

Cătălin Cazacu a vorbit deschis despre relația apropiată pe care o are cu fiul lui, Andrei, dar și despre cum a gestionat, alături de mama băiatului, separarea lor. Băiatul lui a înțeles că părinții nu mai pot sta împreună, iar ei au făcut în așa fel încât să-l crească împreună și să nu simtă lipsa lor. Dar asta nu este tot! Campionul la motociclism a explicat și ce relație are cu fosta lui parteneră de viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Cătălin Cazacu este mândru de fiul lui, care îi moștenește pasiune și merge alături de el pe circuit. Recent, campionul la motociclism a vorbit despre relația pe care o are cu băiatul lui, Andrei, dar și cu fosta lui parteneră de viață. Iată cum se înțeleg în prezent!

catalin-cazacu7catalin-cazacu7

Citește și: Cătălin Cazacu are o nouă iubită, la aproape doi ani după despărțirea de Ramona Olaru: „Acum sunt foarte bine și mă bucur că spun asta. Nu mă văd lângă o femeie care…'

Citește și: Cătălin Cazacu neagă că a înșelat-o pe Ramona Olaru: „Am jurat în biserică că nu mă mai întorc la ea. A fost singura dată când eu m-am pus în genunchi. Nu a meritat'

Citește și: Cum a cunoscut-o Radu Ștefan Bănică pe iubita lui, Ioana Văllimărescu, și cum gestionează relația la distanță: „După ce ni s-au tot intersectat drumurile, am ajuns să fim împreună, peste un an'. Ce spune artistul despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă zilnic la mormântul Prințesei Diana, la 27 de ani de la moartea ei: „Nicio vizită aici nu este ușoară…'. Cum arată locul de veci, la care publicul nu are acces

Cum se înțelege Cătălin Cazacu cu fiul lui, Andrei

Cătălin Cazacu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fiul lui, Andrei, dar și despre legătura cu mama băiatului. Campionul la motociclism a dezvăluit că, deși a devenit tată la o vârstă fragedă, la puțin peste 20 de ani, relația sa cu băiatul său s-a dezvoltat frumos.

Deși la început a resimțit o teamă că viața lui s-ar fi terminat odată cu rolul de părinte, el recunoaște acum că aceasta a fost, de fapt, un nou început. Cei doi au o relație frumoasă și pot vorbi absolut orice unul cu celălalt.

„Am o relație foarte bună cu Andrei. Am avut foarte mult timp relația de frate-frate, ceea ce a ajutat pentru că ne putem spune tot felul de tâmpenii. Am fost tată la 20 și ceva de ani. Eram tânăr, mi s-a părut că viața mea se termină. Când colo, de fapt atunci a început', a explicat campionul la motociclism în podcast-ul „Acasă la Măruță'.

Ce relație are campionul la motociclism cu mama băiatului său

În ceea ce privește relația cu mama lui Andrei, Cătălin Cazacu a vorbit despre modul matur în care cei doi foști parteneri de viață au ales să gestioneze situația, mai ales pentru binele copilului. În prezent, ei se înțeleg bine unul cu celălalt.

„Copilul vede în momentul de față o relație sănătoasă. Am avut și noi o perioadă în care copilul ne-a întrebat de ce mami nu stă cu tati și invers. Și noi i-am explicat foarte frumos că mami și tati îl iubesc, dar fiecare dintre noi doi iubește pe altcineva.

Asta cu „Am rămas împreună pentru copil' mi se pare cea mai mare idioțenie posibilă. Eu vreau ca  copilul meu să fie fericit, nu să vină acasă și să îl vadă pe tatăl lui frustrat', a mai adăugat el.

Fiul lui Cătălin Cazacu îi calcă pe urme campionului la motociclism

Fiul lui Cătălin Cazacu îi calcă pe urme campionului la motociclism, iar el este extrem de mândru de acesta. Andrei practică același sport ca tatăl lui și se bucură de succesul pe care îl are în acest domeniu mare.

De altfel, campionul la motociclism a povestit un moment greu care a avut loc la un concurs. Fiul lui se afla pe circuit și a căzut, iar el a simțit că nu mai poate să respire.

„A ieșit campionat balcanic mai devreme decât mine. Nici măcar nu știu dacă s-a moștenit. E un sport în care rămâi sărac. Dacă ești talentat la fotbal, mai devreme sau mai târziu vei fi bogat. Dacă ești talentat la tenis, investesc părinții tăi, dar la un moment dat vei fi bogat. Aici investim noi ca părinți într-un viitor în care nu cred că o să fie vreodată bogat, dar măcar o să fie fericit. Am înțeles ceva ce nu înțelesesem până nu mi s-a întâmplat mie.

Tatăl meu venea cu mine la concursuri, dar nu s-a uitat niciodată la mine. Și nu am înțeles de ce niciodată. În momentul în care a fost fiul meu pe circuit și a căzut prima oară, ceva s-a întâmplat. E o chestie chimică, eu și știu ce se poate întâmpla. S-au întâmplat niște chestii pe care nu le vedeam. Eu am 54 de oase rupte. Dar în momentul în care a căzut el, o bombă a explodat în mine, parcă nu aveam aer și nu știam cum să mă teleportez lângă el', a precizat acesta pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton