Ioana Ginghină a ieșit din casă de două ori, în 6 săptămâni de carantină: "Mă spăl pe mâini, dar nu dezinfectez. Nu văd cum ar putea ajunge coronavirusul la mine" / INTERVIU

 Oana Popoiag
.

Ioana Ginghină face parte din vedetele nevoite să-și întrerupă activitatea din cauza pandemiei de coronavirus. În ultimele două luni a părăsit doar de două ori casa, însă are o mulțime de activități în izolare. Vedeta are un mod atipic de gestionare a pandemiei, recunoscând că nu dezinfectează mai des decât înainte și că nu exagerează cu gătitul. În același timp, ne-a recunoscut că ar vrea să slăbească un pic și că lipsa sportului și-a pus amprenta asupra sa.

Mulți fac curățenie nonstop acum, tu cum ai abordat acest aspect? Te-a prins 'microbul' dezinfectării?

Nu dezinfectez deloc, adică da, ma spăl pe mâini, dar nu mai mult ca înainte. Din punctul acesta de vedere sunt la fel. Aș putea spune chiar mai leneșă, pentru că nu am contact cu afară, deci nu văd cum ar putea ajunge virusul la mine. Așadar, nu fac nimic în plus, doar că stau acasă, iar când ies ( am ieșit de două ori în 6 săptămâni) port mască și mănuși. Acum încerc un soi de antrenament pentru perioada în care vom ieși afară și ne vom relua activitatea.

Ești mai gospodină decât înainte, acum că stai acasă nonstop? Cât gătești și ce gătești?

Am fost mai gospodină o perioadă, mai ales la început și în săptămâna Paștelui. Acum iar am luat o pauză. Gătesc mai ușor, mai simplu și fără prea mult efort.

Spune-ne cum stai tu cu kilogramele, căci suntem multe pe aici care am făcut ceva excese alimentare pe timp de pandemie. Câte kilograme ai luat în greutate de când stai acasă?

Pai, ce-i drept, m-am îngrășat un kilogram, dar cred că în maximum o săptămână scap de el. A fost acum, cu mâncatul de Paște, dar imi revin repede. Nu am făcut mari excese alimentare, doar că nu prea mă mișc. Fac sport, dar efortul nu este același ca într-o zi de muncă. Eu eram super activă, mergeam mult pe jos, mă mișcam, iar acum sunt foarte statică.

Cum îți petreci timpul acasă, ce ai ajuns să faci în plus sau în minus față de perioada de dinainte de pandemie?

Sunt extrem de ocupată și mă ajută această pauză într-un fel. Trebuie să scriu mult pentru modulul de Psihopedagogie la care m-am înscris. Vine sesiunea de final și am o grămadă de referate și lucrări de scris. Apoi mi-au venit o grămada de idei despre cum să-mi dezvolt școala de actorie, dar pentru asta am nevoie de timp ca să le pun cap la cap.

Ce planuri ți-a dat peste cap pandemia, ce proiecte ți-a anulat?

Aici da, chiar m-a încurcat, pentru că eram pe punctul de a termina un proiect la Teatrul Ion Creangă, un nou spectacol pentru copii și trebuia, acum, în mai, să încep un proiect pe TV. S-au mai amânat puțin, dar nu s-au anulat, ceea ce este bine.

Cum stai cu bugetul? Se poate vorbi de 'criză economică' în cazul tău?

Nu mă pot plânge, sincer. Adică am pierdut mult cu această pandemie, pentru că era o perioadă de evenimente și făceam mulți bani, însă școala de actorie merge, am mai prins proiecte pe online, deci este relativ O.K. Acum nici cheltuielile nu sunt așa de mari, deci mă descurc binișor.

Ioana GinghinăIoana Ginghină

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton