Ioana Simion i-a dat ultimatum lui Ilie Năstase, după ce l-a acuzat că a bătut-o: "Numai așa mă voi întoarce la el"

 Cica Cristina
.

Ioana Simion și Ilie Năstase încă nu s-au împăcat după scandalul izbucnit la începutul anului. Cei doi nu mai locuiesc împreună, însă ar depune eforturi pentru a-și salva căsnicia. Se pare că bruneta i-ar fi impus anumite condiții pentru a-și relua relația. Iată ce se întâmplă între cei doi, la aproximativ două luni de la incident.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ioana Simion și Ilie Năstase au fost protagoniștii unui scandal de proporții în luna ianuarie. Fostul tenismen și-a agresat soția, care a sunat la 112 pentru a scăpa din mâinile soțului. De atunci, Ilie Năstase încearcă să obțină iertarea soției sale, care susține că nu ar vrea să-l pedepsească, ci pur și simplu își dorește alt tip de relație.

Ilie-Nastase-Ioana-Simion-1Ilie-Nastase-Ioana-Simion-1

Ioana Simion: „Vreau mai mult respect”

Ioana a recunoscut că trece greu peste incident și nu vrea neapărat ca soțul ei să-și ceară iertare, ci are alte pretenții. Se așteaptă la un alt tip de comportament din partea partenerul ei, solicită mai mult respect și timp pentru a-și da seama care ar fi decizia înțeleaptă în acest caz.

„Eu trec un pic mai greu peste acea zi, iar Ilie Năstase ştie asta. Discutăm mult, încercăm să vedem ce mai poate fi făcut pentru a ne salva relația. Nu am nevoie să își ceară iertare, dacă el nu crede în ceea ce spune. Nu vreau să mai fiu amăgită, nu mai vreau vorbe goale. Nu ne-am împăcat, dar nu ca să îl pedepsesc, nu ca să îi arăt că sunt eu a naibii. Ci pur și simplu pentru că nu mai pot accepta același tip de relație ca și până acum.

Vreau mai mult respect, mai mult timp. Ilie a fost de acord să ne dăm timp. Oricât este nevoie, trei luni, șase. Avem mai multe de pierdut dacă ne grăbim, decât dacă o luăm pas cu pas', a spus Ioana Simion, conform playsport.ro.

Citește și: Ilie Năstase, primele declarații după ce ar fi bătut-o pe Ioana Simion:'Dacă așa zice ea…'

Citește și: Adio, dar rămân cu tine! Ilie Năstase și Ioana Simion sunt mai rău decât Bahmu și Prigoană!Au creștinat un copil, în prag de divorț

Citește și: Cine a câștigat Mireasa, sezonul 2.Ei au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro

Citește și: Cătălin Măruță, totul despre experiența COVID-19:„Nu ne-am putut feri de boală'. Cum au reacționat copiii / EXCLUSIV

Condiția Ioanei Simion pentru a se împăca cu Ilie Năstase

De asemenea, Ioana Simion a subliniat că nu mai vrea să fie implicată în scandaluri, ci își dorește un trai liniștit alături de soțul ei. Pentru a-i obține iertarea și a se împăca, Ilie Năstase ar trebui să solicite ajutor specializat pentru a-și tempera caracterul. Numai în cazul în care se va liniști, Ioana va lua în calcul împăcarea.

„Nu vreau să ne mai facem de râs peste tot, să ne știe toată țara. Avem și noi o vârstă, vreau să trăim frumos și să ne facem viața mai ușoară. I-am cerut doar să se liniștească, ca să pot trece cu tot sufletul peste acele amintiri oribile. Trebuie să lucreze mult cu el, să ceară ajutor specializat pentru a-și tempera caracterul. Este coleric uneori. Trebuie să se liniștească. Numai asta vreau de la el și numai așa mă voi întoarce cu totul la el', a conchis Ioana Simion.

Ilie Năstase, acuzat că a bătut-o pe Ioana Simion

Ilie Năstase și-ar fi bătut soția, Ioana Simion fiind cea care a sunat la 112 pentru a cere intervenția Poliției. De altfel, femeia a și recunoscut incidentul și a povestit cele întâmplate.

E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare’, a declarat Ioana Năstase pentru Prosport, după ce ar fi fost bătută de Ilie Năstase și a reclamat la 112.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton