Iosif Rotariu, mărturisiri dureroase la două luni de la pierderea soției. Fostul fotbalist respectă ultima dorință a Danei Rotariu: "Îmi este foarte greu, nu am depășit momentul. Mi-a spus înainte să moară să..."

 Cica Cristina
.

Iosif Rotariu, mărturisiri dureroase la două luni de la pierderea soției. Fostul fotbalist trece prin momente cumplite și încă nu a reușit să depășească momentul și durerea pierederii partenerei sale de o viață. Fostul sportiv, însă, își găsește alinarea în copii, respectând astfel dorință a Danei Rotariu, care i-a spus înainte să moară să le fie alături.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Dana Rotariu a murit la finalul lunii mai, la vârsta de 60 de ani, după ce a pierdut lupta împotriva cancerului. De atunci, fostul fotbalist trece prin momente extrem de dificile, singura alinare fiind copiii. Iosif Rotariu a dezvăluit că își visează soția mereu de când a trecut în neființă și a povestit, cu durere în suflet, și ce i-a spus înainte să moară.

iosif-rotariu-7iosif-rotariu-7

Citește și: Ce se întâmplă cu Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, după ce a suferit 50 de operații: „Copiii vorbesc unul de altul, probabil că e frustrată și vrea să plece în străinătate”

Citește și: Soția lui Iosif Rotariu a murit, la vârsta de 60 de ani: Care au fost ultimele cuvinte ale Danei Rotariu: „În somn a murit. Am dormit împreună și…” / Era diagnosticată cu cancer

Citește și: Elisabeta Lipă dezvăluie secretul mariajului de 39 de ani cu soțul ei, Cornel Lipă: „Nici nu e bine să fie totul roz, pentru că te-ai plictisi. Trebuie să mai fie și un pic de ceartă, dar ce este important…”. Cum a început povestea lor de dragoste și cum s-au căsătorit pe fugă, „cu perdelele trase” / EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu revine în televiziune. Ce spune despre proiectele pe care urmează să le aibă: „Mă simt foarte bine în pielea mea și mi se pare că știu foarte bine cine sunt și ce pot să ofer”

Iosif Rotariu, mărturisiri dureroase la două luni de la pierderea soției

Iosif Rotariu a trecut prin momente de neimaginat și la două luni de la moartea Danei spune că respectă cu sfințenie ultima dorință, despre care i-a vorbit înainte să moară, și anume să aibă grijă de copii. De altfel, ei sunt și alinarea fostului fotbalist, care nu face altceva acum decât să le dedice viața.

Îmi este foarte greu, nu am depășit momentul. A trecut prea puțin timp. Sper cu ajutorul lui Dumnezeu să-mi revin. Of, o visez tot timpul… Am și acum tendința să o sun să-i spun că întârzii. Dar nu mai am pe cine. Am copiii mici lângă mine, mă ocup de ei. Asta a și fost dorința soției mele. Mi-a spus înainte să moară să fiu alături de ei. Și asta fac, mă descurc la acest capitol', a declarat Iosif Rotariu pentru Spynews.

Iosif Rotariu: „În sufletul meu e multă durere”

Iosif Rotariu a mai spus că fiul cel mare s-a mutat la casa lui, în grija lui rămânând cei mici. Cu toate că îi aduc alinare, în sufletul lui există multă durere și un gol lăsat de soția lui, după o viață petrecută împreună, timp de patru decenii.

Roberto este mare, e la casa lui, am rămas cu cei mici, de care am grijă. În sufletul meu e multă durere, am stat o viață lângă Dana. Ea avea 18 ani și eu 21 de ani când ne-am cunoscut. Îmi este greu, foarte greu fără ea', a mai spus fostul sportiv.

Reamintim că Iosif și Dana Rotariu au patru copii – doi biologici, Romina și Roberto; doi înfiați, Kassandra și Cristian.

Dana Rotariu a avut cancer de colon

Dana Rotariu a dus o luptă cu cancerul, în urmă cu câțiva ani primind diagnosticul de cancer la colon. A fost supusă unei intervenții chirurgicale într-o clinică din Turcia unde i-au fost extirpate două tumori, însă cancerul s-a extins apoi spre plămâni.

„A avut două tumori la colon, pe care le-a extirpat medicul, dar mai are una la ganglionul de la gât și una subraț. Deci nu s-au terminat problemele. A fost o intervenție chirurgicală destul de complicată, care a durat ceva timp, dar s-a încheiat cu bine. Dana acum trebuie să înceapă chimioterapia', povestea Iosif Rotariu pentru GSP, în urmă cu un an.

Din păcate, soția lui Iosif Rotariu a pierdut lupta cu boala, iar pe data de 26 mai s-a stins din viață.

„În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii' , a declarat Iosif Rotariu la acel moment.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton