Irina Fodor, detalii spumoase din culisele Asia Express 2024. Cum gestionează conflictele dintre concurenți: "Eu am tot 'biroul' în mașină. Și la cazări apar surprize, chiar dacă noi nu batem din ușă în ușă..." Ce nu se vede la TV / EXCLUSIV

.

Irina Fodor, detalii spumoase din culisele Asia Express 2024. Are așa un dar deosebit de a îți capta atenția din prima clipă, încât nu poți să nu te întrebi care este secretul ei… Căldura din priviri, empatia, modestia, zâmbetul larg și umorul fabulos sunt doar câteva dintre calitățile care fac ca Irina Fodor, prezentatoarea „Asia Express (Antena 1), să fie atât de iubită. Am profitat, așadar, de întâlnirea cu ea, pentru a afla mai multe din culisele emisiunii și nu numai.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Un nou sezon „Asia Express bate la ușă și toți îl așteptăm cu sufletul la gură. Știu că nu ne poți dezvălui prea multe, dar am vrea să aflăm cum a fost pentru tine de această dată. Cum ai perceput, până acum, acest sezon, în comparație cu celelalte? Cu ce se diferențiază concret?

Și eu tot cu sufletul la gură îl aștept, pentru că ard de nerăbdare să revăd filmul aventurilor noastre. A fost pe sufletul meu sezonul acesta pentru că, pur și simplu, iubesc Asia. Este un continent bogat în trăiri care mai de care și de experiențe pe care e imposibil să le trăiești în altă parte. Ca exemplu, am văzut aici câteva ritualuri care mi-au zbârlit părul pe ceafă. Oamenii cred puternic în alte forțe și alte energii decât o facem noi, iar felul în care manifestă asta e șocant pentru noi, cei din alte culturi.

DSC02823DSC02823

Sezonul 7 „Asia Express este diferit prin faptul că peisajul cultural se schimbă foarte des: trăim când alături de budiști, când alături de musulmani, când alături de cele mai colorate și ieșite din comun triburi. Pentru concurenți, a fost o provocare uriașă să se adapteze la trecerile astea atât de rapide de la o comunitate la alta.

Irina Fodor, detalii spumoase din culisele Asia Express 2024

Sunt convinsă că ați avut parte de o serie de aventuri pe Drumul Zeilor, iar în jurnalul cu amintiri se găsesc atât evenimentele fericite, cât și cele mai puțin plăcute. Ce treci în dreptul fiecăreia?

În dreptul celor neplăcute, aș trece doar temperatura aproape insuportabilă. Ca idee, într-o zi a fost asemenea arșiță, că s-a topit vopseaua de pe pupitrul roșu, la care îi aștept pe concurenți. Mi se
luase toată pe mâneci, noroc că, în ziua respectivă, aveam cămașă cu mânecă lungă, altfel cred că acolo îmi rămânea și pielea. Atât de cald a fost, încât unii dintre concurenți au leșinat și mai mulți colegi din echipă au avut nevoie de perfuzii. În afară de asta, totul a fost absolut perfect: oameni calzi și blânzi, peisaje minunate, arhitecturi bizare sau absolut impresionante, marile sărbători ale lor de care ne-am bucurat și noi. „Asia Express e o poveste care se scrie pe măsură ce se desfășoară, iar noi avem marele noroc să fim parte din ea.

Citește și: Irina Fodor a avut mari probleme de sănătate, în timpul filmărilor pentru Chefi la cuțite: „Mi-a luat ceva timp să îmi revin. Nu arătam a om…' / Cum se simte acum

Citește și: Primele imagini cu Irina Fodor după ce s-a întors de la filmările pentru Asia Express 2024: „Tare dor mi-a fost' / Ce reacție a avut fiica ei când s-au revăzut și cum l-a surprins pe Răzvan Fodor

Citește și: Cum sărbătoresc Ioana Ginghină și Cristi Pitulice un an de la nuntă: „Există o comunicare ca într-un dans. Toată perioada de când suntem împreună…'

Citește și: Iulia Albu îi răspunde lui Mihai Albu, fostul ei soț, după ce aceasta a acuzat-o că nu îl lasă să petreacă mai mult timp cu Mikaela, fiica lor: „Mihai este o persoană care are nevoie de ajutor”

Cum gestionează Irina Fodor conflictele dintre concurenți

Ce te-a impresionat cel mai mult până acum și cum ai perceput tu echipele din acest sezon?

M-au emoționat tare concurenții din acest sezon, în primul rând prin empatia de care au dat dovadă în multe situații, mai ales că, prin țările prin care am trecut noi, cei mai mulți se luptă cu sărăcia și multe alte neajunsuri. Mi-a mai plăcut mult curiozitatea lor pentru fiecare lucru nou pe care îl vedeau și modul absolut ingenuu în care încercau să înțeleagă și să se adapteze oamenilor care le întindeau o mână de ajutor.

Totuși, sunt convinsă că tensiunile nu au lipsit nici de această dată. În ce măsură te afectează și pe tine
certurile dintre concurenți sau momentele în care tensiunile escaladează?

Câteodată, le las să erupă, ca să se consume. Alteori, dacă se riscă depășirea unei limite, încerc să aplanez conflictele. Dar, de fiecare dată când intervin, fac tot posibilul să o fac cât mai obiectiv posibil și să nu perturb mersul real al lucrurilor. La urma urmei, ei sunt eroii: uneori, sfinți, alteori… nu prea. (râde)

Care au fost cele mai mari provocări pentru Irina Fodor la Asia Express

„Nu o să vă mint, e ușor aglomerat pe străzile din Indonezia… Acum, să vedem cine ajunge pe primul loc la pupitru: eu sau concurenții?, spuneai tu în social media. De multe ori avem impresia că sarcinile grele cad pe umerii concurenților, dar am impresia că nu e ușor deloc nici pentru tine. Așadar, nu pot să nu te întreb: care sunt cele mai mari provocări cu care te-ai confruntat, la rândul tău?

Cea mai mare provocare e să par odihnită. (râde) Am și eu câteva lucruri cu care mă lupt pe listă, dar incomparabil cu ei. Eu am tot „biroul în mașină, de exemplu: acolo mă schimb, acolo mă cablez, acolo mănânc. Plus că mă mai pun pe jar emoțiile astea că intervin diverse pe drum și nu ajung la timp ca
să primesc prima echipa.

Și la cazări mai apar surprize, chiar dacă noi nu batem din ușă în ușă: insecte și alte lighioane prin camere, așternuturi în care nu prea îți vine să te bagi, perne mozolite cu Dumnezeu știe ce, apă caldă cu porția, tot felul de lucruri de genul ăsta, care la o adică nu ar fi mare chestie, doar că eu trebuie să arăt ca o prezentatoare a doua zi.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton