Irina și Răzvan Fodor sărbătoresc 14 ani de la nuntă: „Nu pot să îmi doresc decât să îmbătrânim împreună...”

 Matei Bianca
.

Este o zi extrem de importantă pentru Irina și Răzvan Fodor, deoarece sărbătoresc 14 ani de la nuntă. Cu această ocazie, prin intermediul rețelelor de socializare, prezentatoarea de la Asia Express a scris un mesaj emoționant pentru soțul ei. Ea a publicat și o fotografie de la nunta lor. Iată cum au arătat cei doi soți la marele eveniment din viața lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Irina și Răzvan Fodor au sărbătorit 14 ani de căsnicie printr-un mesaj emoționant, care a fost publicat de prezentatoarea de la Asia Express pe rețelele de socializare. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite și stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Vedeta a postat pe Facebook câteva imagini cu evoluția relației lor, de la cel mai important eveniment din viața lor și până în prezent.

irina1irina1

Citește și: Irina Fodor, detalii spumoase din culisele Asia Express 2024. Cum gestionează conflictele dintre concurenți: „Eu am tot ‘biroul’ în mașină. Și la cazări apar surprize, chiar dacă noi nu batem din ușă în ușă…” Ce nu se vede la TV / EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Irina Fodor după ce s-a întors de la filmările pentru Asia Express 2024: „Tare dor mi-a fost' / Ce reacție a avut fiica ei când s-au revăzut și cum l-a surprins pe Răzvan Fodor

Citește și: Roxana Blagu, mesaj dureros pentru fiica ei, Oana, care împlinește azi 16 ani. De la 5 ani refuză să o vadă: „Am coșmaruri și simt panică și anxietate la cote maxime”

Citește și: Mariana Moculescu a făcut pace cu Horia Moculescu și e îngrijorată pentru starea lui de sănătate, după operația suferită anul trecut: „Nu arăta deloc bine, îmi pare rău să îl văd așa'

Irina și Răzvan Fodor sărbătoresc 14 ani de la nuntă

Irina și Răzvan Fodor sărbătoresc împlinirea a 14 ani de la nuntă, un moment important în viața lor de cuplu. Cu această ocazie, prezentatoarea de la Asia Express a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele de socializare un mesaj plin de emoție, dar și umor.

Vedeta a împărtășit cu urmăritorii săi și o fotografie specială de la nunta lor. Pe atunci, el a optat pentru un costum simplu, închis la culoare, în timp ce ea a ales o rochie mulată, care i-a scos în evidență silueta de invidiat.

„14 ani de la nuntă. Zice lumea că nunta de fildeș îi spune. Acum, cum i-o spune, e mai puțin important. Ce e important este că ne-am găsit unul pe altul. Nu pot să îmi doresc decât să îmbătrânim împreună, chiar de o fi să arătăm ca în ultima poză din selecția asta pe care am pus-o aici. Stai liniștit, Fodorică, o să te văd tot frumos și atunci. Te iubeeesc!', a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Facebook.

Cum au evitat cei doi tensiunile din relație

În urmă cu ceva timp, Răzvan Fodor a vorbit despre modul în care el și Irina Fodor au evitat tensiunile din relație. Actorul a mărturisit că în căsnicia lor frumoasă de 14 ani nu a existat niciun moment greu, astfel că mereu s-au înțeles foarte bine unul cu celălalt.

„Nu am avut cu nevastă-mea niciun moment dificil, niciodată, și pentru asta îi sunt recunoscător lui Doamne-Doamne. Sărbătorim în fiecare zi în care suntem noi bine și sănătoși. De zilele noastre facem cam aceleași lucruri, în care inserăm un mic cadou, care nu are vreo semnificație financiară, vreo fentă, vreo nebunie. Nu există! Eu mă bucur de nevastă-mea de 14 ani, zi de zi, și ea de mine și uite așa cred că o ducem până la sfârșitul vieții', a spus el, conform unica.ro.

Care este secretul căsniciei dintre Irina și Răzvan Fodor

Răzvan Fodor a explicat care este secretul căsniciei dintre el și soția lui, Irina Fodor. Odată cu trecerea timpului, cei doi soți au învățat cum să facă față provocărilor. Ei știu să jongleze între carieră, viața de părinte și cea de cuplu.

„Sunt tot felul de meme-uri din astea motivaționale la care nu mă uit, numai că am citit ceva că părintele care nu se chinuie, nu îi pasă. Deci, viața de părinte e foarte complicată. Nu mi-e nimic greu, mă descurc, dar trebuie să fiu implicat, adică nu ai cum să faci lucruri. Nu poți să ai și copil educat și să ai și job full-time și atunci e cumva șmecheria mea și a Irinei că știm cum să sărim din una în alta și să ne ocupăm atât de joburile noastre și s-o facem bine, cât și de educația copilului', a explicat actorul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton