Irina Rimes a fost cerută în căsătorie de iubitul francez, David Goldcher: "S-a așezat în genunchi și m-a cerut cu un elastic de păr". Artista vrea să înfieze un copil

.

Irina Rimes a fost cerută în căsătorie de iubitul francez, David Goldcher. Îndrăgita artistă a povestit că a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit. Partenerul ei a îmbinat metoda clasică și romantică, de a sta în genunchi, cu un element de inedit: în loc de inel, a folosit un elastic de păr. Cântăreața din juriul Vocea României a povestit cum a decurs momentul.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Irina Rimes a dat vestea cea mare! Bat clopote de nuntă în showbiz, după ce vedeta a spus marele DA și a povestit cum a fost momentul emoționant al cererii în căsătorie, după aproximativ trei ani de relație. A povestit totul în cadrul unei emisiuni televizate.

irina rimes (6)irina rimes (6)

Citește și: Ce sacrificii a făcut David Goldcher pentru relația cu Irina Rimes: „El și-a schimbat foarte mult viața de când noi doi am rămas împreună' / Cei doi au planuri de nuntă

Citește și: Irina Rimes dezvăluie povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat'. Ce reacție a avut fostul ei iubit când a ascultat-o: „Mi-a zis că e cea mai mare…'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Carmen Negoiță. Ingrid a terminat facultatea în Londra și s-a specializat în comunicare, iar Harold studiază în Elveția

Citește și: Cristina Spătar, pictorial incendiar în revista VIVA!, în rochii decoltate și mulate. Cât de sexy este artista la 52 de ani / EXCLUSIV

Irina Rimes a fost cerută în căsătorie de iubitul francez

Irina Rimes formează un cuplu cu David de circa trei ani, iar în urmă cu ceva timp povestea că a învățat limba franceză mai bine, astfel încât să aibă o mai bună comunicare cu partenerul ei. Mai mult, a mărturisit că relația lor merge foarte bine, iar ea face naveta România-Franța pentru a se vedea cât de des posibil.

Invitată în emisiunea „La Măruță', cântăreața s-a dat de gol și a dezvăluit că deja David Goldcher a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie. Precum era previzibil, răspunsul Irinei a fost afirmativ.

Invitată în emisiunea moderată pentru o vreme de Pavel Bartoș, înainte ca prezentatorul Cătălin Măruță să revină în platou, el i-a spus invitatei sale: „Tot urlă lumea pe aici, îmi zice întreab-o când vrea să se mărite'.

Irina Rimes: „M-a cerut cu un elastic de păr”

Directă din fire, Irina Rimes nu s-a eschivat și a dezvăluit nu doar că a fost cerută de soție, ci și modul în care a avut loc momentul.

„Când o fi atunci mă voi mărita. Și oricum nu o să știe nici…(…) M-a cerut o dată. Am făcut o dată piese împreună. Noi facem multă muzică împreună și am făcut o piesă în limba franceză, el s-a așezat în genunchi și m-a cerut cu un elastic de păr. Și am zis „da și aia a fost', a povestit Irina Rimes.

Irina Rimes: „Am zis că nu vreau inel”

Irina Rimes a ținut să menționeze că nu-și dorește să primească inel, dat fiind că nu prea poartă bijuterii.

„Oricum i-am zis că dacă vreodată mă cere, am zis că nu vreau inel, oricum eu nu sunt cu bijuteriile, nu port nimic, vreau o călătorie, du-mă într-o călătorie și ăla e inelul', a mai spus artista.

Cu altă ocazie, povestea că își dorește să aibă trei petreceri de nuntă, dintre care una în România, unde să petreacă alături de colegi, dar și alta în Moldova, pentru a respecta tradițiile specifice zonei.

„M-am gândit la trei, dar cred că e prea mult. Trei în sensul în care aș face una în vestul Franței. Smiley mi-a spus că vine la nunta mea numai dacă îl chem în Franța la un chateau. Și atunci, am zis că fac o nuntă pentru Smiley', a povestit ea.

Irina Rimes vrea să înfieze un copil

Întrebată despre copii, Irina Rimes a subliniat că își dorește să înfieze un copil, desigur, atunci când va fi timpul.

„Nu știu câți copii vreau. Îmi doresc să înfiez, asta știu sigur, la momentul potrivit', a mai spus ea în emisiunea „La Măruță' de pe Pro TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton