Irina Rimes admite că relația cu David Goldcher e "cu bune și cu mai puțin bune": "Așa s-a dezvoltat. A implicat pasiune, muncă, efort din ambele părți, adaptabilitate și multe altele..."/ EXCLUSIV

.

Spre deosebire de cei care doresc să creioneze și să genereze impresia că au o relație perfectă, Irina Rimes admite că în relația cu David Goldcher există și părți „mai puțin bune”. Ne-a spus deschis, în paginile revistei VIVA! cum s-a dezvoltat relația lor de-a lungul timpului, pasiunea, munca, efortul din ambele părți și adaptabilitatea fiind termeni cheie în acest context.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Muzica e pe toate planurile în viața ta, tot ea fiind și cea care te-a adus față în față cu iubitul tău, David… Cât de frumos evoluează lucrurile între voi? Știi cum e, orice relație trebuie protejată, întreținută, cultivată. Cum faceți asta, cum e în cazul vostru, în prezent?

Lucrurile între noi sunt cu bune și cu mai puțin bune, fix ca în orice relație. În prezent, suntem amândoi foarte fericiți de succesul pe care îl are „Dudadu și în plan internațional, iar David chiar a început să studieze și mai mult din folclor, dar și din folclorul altor țări. Pe noi ne-a adus împreună muzica și în
continuare ne unește muzica, cum amândoi ne învârtim în această sferă, așa s-a dezvoltat și relația noastră. A implicat pasiune, muncă, efort din ambele părți, adaptabilitate și multe altele.

Irina Rimes – Vocea (2)Irina Rimes – Vocea (2)

Irina Rimes admite că relația cu David Goldcher e „cu bune și cu mai puțin bune”

Spuneai că nu ești o romantică, ceea ce înseamnă că îi face lui David sarcina mai grea de a te surprinde, nu-i așa? Cum te răsfață, cum reușește să-ți aducă zâmbetul pe buze?

Uneori e suficient să îmi fie alături și să văd cum se implică să mă ajute cu proiectele pe care le am, alteori cu o cină gătită de el. Uneori e vorba despre o idee pe care o are și despre cum o punem în practică într-o sesiune.

Citește și: Ce amintiri o leagă pe Irina Rimes de Dan Bălan și cum a început colaborarea lor: „Îl admir încă din adolescență. Faptul că s-a gândit la mine…” / EXCLUSIV

Citește și: Care e cea mai mare provocare pentru Irina Rimes la „Vocea României”: „E greu să menții o balanță…”. Detalii spumoase din culisele sezonului 12 / EXCLUSIV

Citește și: Marina Almășan îl acuză pe Georgică Cornu, fostul ei iubit, că a încălcat ordinul de restricție: „Îmi doresc ca această situație să se stingă, să ne vedem fiecare de viețile noastre. Sunt 12 ani de încercări…”

Citește și: Alex Ashraf a recunoscut că a înșelat-o pe Oana Zăvoranu. Totul a pornit de la un pariu: „Au găsit punctul sensibil. A văzut că m-am atașat de ea și a tot încercat să…'

Irina Rimes spune că mama ei a susținut-o în cele mai grele momente

Irina, acum ești în locul în care trebuie, dar nu e un secret că ai fost implicată și în relații toxice. Chiar tu spuneai… Și cred că ai avut multe de învățat. Ce nu ai mai accepta niciodată și ce sfaturi ai oferi, din experiența ta, celor care se complac în anumite situații, în numele dragostei? Ai simțit vreodată nevoia să apelezi la ajutor specializat sau te-ai ridicat numai cu ajutorul muzicii?

Nu aș putea sfătui pe nimeni, căci în anumite momente este bine să îți asculți instinctul și să decizi singur dacă este cazul să te oprești sau nu, tocmai pentru a nu rămâne cu regrete. Pentru mine, într-adevăr, muzica a fost terapie și modul meu de a mă descărca și alina. Dar încurajez pe toată lumea să ceară ajutor specializat atunci când este nevoie, nu trebuie să suferim și să ne simțim rău și să ne complacem în această stare, toți trebuie să găsim metodele care ne fac bine, ne liniștesc, fie că sunt hobby-uri, fie că este artă sau un prieten aproape.

Ai trecut prin mai multe momente dificile de-a lungul vieții. Pe umărul cui te-ai sprijinit? Cine e prima persoană pe care o suni atunci când se întâmplă ceva?

Mama.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton