Irina Stroia, ispita de la Insula Iubirii, a fost bătută pe stradă: „Când am sunat la Poliție, a fugit"

 Mirea Roxana
.

Irina Stroia a povestit cu cohii în lacrimi cum a fost bătută pe stradă. Fosta ispită de la Insula Iubirii s-a confesat fanilor ei și le-a arătat vânătăile cu care a rămas după ce a fost bătută, iar martoră la întregul eveniment a fost chiar mama ei. Aceasta a povestit cu lux de amănunte cum s-a petrecut totul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Irina Stroia a mers la medic cu mama ei. După ce fosta ispită de la Insula Iubiri și cea care i-a dat viață au ieșit din cabinetul medicului, au trecut printr-un adevărat coșmar. Irina Stroia a fost bătută pe stradă și a dorit să le explice urmăritorilor ei cum de s-a ajuns la această situație.

i2-3i2-3

Dacă vă era dor de mine, asta înseamnă să fii moldoveancă în București, să fii bătută pe stradă pentru că ai numere de Galați. Am fost cu mama la medic și am parcat mașină lângă o altă mașină, cum se parchează în București. Adică destul de apropiate, dar doamna de lângă avea loc să intre în mașină. Nu știu dacă am stat 20 d eminute în cabinet, am ieșit și vine una și a început să bată cu pumnii în mașină și să țipe că „moldovencelor proaste, că atunci când îți parchezi mașina, trebuie să lași număr de telefon în mașină ca să poată să intre și alții'. Eu i-am zis „poți să intri în mașină. Așa cum a intrat mama în dreapta, așa poți și tu poți să intri în stânga', a povestit Irina Stroia pe Instagram.

Citește și: Monica Gabor și Mr.Pink s-au despărțit? Vedeta a șters toate pozele cu iubitul ei

Citește și: Cătălin Botezatu se retrage de la Bravo, ai stil!De ce a renunțat la emisiune

Citește și: Brigitte Pastramă, în lacrimi după scandalul măștilor contrafăcute:„Am atras toată această nenorocire'

Citește și: Ce dietă ține chef Cătălin Scărlătescu, după ce a slăbit:„Continui să mănânc cartofi prăjiți'/ EXCLUSIV

Irina Stroia a fost bătută pe stradă

Irina Stroia a încercat să o convingă pe femeie să se îndepărteze pentru ca ea să poată pleca cu mașină. Aceasta a început să o înjure pe fosta ispită de la Insula Iubirii. Apoi, a venit și propietara mașinii, care a reacționat la fel.

„Mama era în telefon cu celălalt medic la care a trebuit să mergem și eu îi zic „pleacă, lasă-mă, că plec. Pleacă de lângă mașină ca să pot să plec'. M-am dat jos la ea și i-am zis să mă lase în pace, că plec. Ea m-a înjurat în continuare și pe mine, și pe mama. Eu, când am văzut că mă înjură, m-am dat jos și am înjurat-o și eu. A venit și propietara mașinii și aia tot la fel țipa, că nu are loc. I-am zis: „Cum n-ai loc? Și chiar dacă n-ai avea loc, eu plec acum. De asta m-am urcat în mașină'.

După a venit un domn de pe stradă, e mult spus domn, și a întrebat-o pe aia care a venit prima oară ce s-a întîmplat. Înainte să vină domul ăsta, femeia a încercat să mă filmeze și i-am luat telefonul și am împins-o. Domul ăla vine, se uită la numerele de la mașină și spune: „da, ne-au cotropit moldovencele astea' și a început să mă înjure în ultimul hal', a continuat să povestească Irina Stroia.

Irina Stroia a chemat Poliția, după ce a fost bătută

Bărbatul respectiv nu doar că a înjutrat-o pe Irina Stroia, dar a și lovit-o cu pumnul în ochi. Vânătaia cu care a rămas fosta ispită de la Insula Iubirii este vizibilă. Irina a chemat Poliția, însă bărbatul a apucat să fugă. Acum, fosta ispită, după ce i-a făcut poză, încearcă să-l identifice pe agresor cu ajutorul comunității pe de pe Instagram.

Mi-a dat un punct în ochi. N-am putut să stau așa. Am sărit și eu, a sărit și mama. s-a oprit până la urmă și ne-am urcat în mașină și am sunat la Poliție. Când a văzut că am sunat la Poliție, a fugit. În schimba, am apucat să îi fac poză. Să-mi spuneți dacă îl știți. Pe lângă dauna asta la ochișor, facem și un dosar penal. Omul sare la bătaie când a văzut numere de Galați pentru că, înainte să vadă numerele, i-a zis doamnei că are loc să intre în mașină. În concluzie, mi-am luat un pumn în ochi, lui nu știu ce i-am făcut pentru că nu mai vedeam cu ochiul ăsta. Mă doare și un picior. Nu știu dacă mă doare că mi-a dat el sau i-am dat eu. Nu-mi aduc aminte. O să merg mâine la poliție și o să văd camerele. Practic, mi-am luat bătaie în București pentru că am numere de Galați la mașină.

Alea două, că erau o doamnă doctor cu secretara ei, cred, au zis că au sunat la ministrul de Interne, că ministrul i-a zis că e sechestru în mașină. Poliția când a venit, poliția a întrebat „dar cum e sechestru? A stat cu mașina dânsei în spatele mașinii dumneavostră?'. „Nu, dar nu pot să intru în mașină'. „Așa domnă, dar dumneavoastra nu aveți cum să intrați în mașină datorită gabaritului depășit sau că nu vreți să deschideți portiera ca lumea, asta înseamnă că e sechestru?', a mai povestit aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton