Irinel Columbeanu, dezvăluiri neașteptate despre fosta soție: "Monica nu este căsătorită"

 Cica Cristina
.

Invitat la „40 de întrebări”, emisiune moderată de Denise Rifai, Irinel Columbeanu a vorbit despre situația sa financiară și a lămurit dacă a apelat sau nu la ajutorul fostei sale soții. Cu această ocazie a făcut și o dezvăluire total neașteptată, care dă peste cap tot ceea ce se știa până la acest moment despre Monica Gabor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu nu mai are situația financiară de altă dată. Și-a pierdut averea, stă cu chirie și trăiește modest. Luxul și opulența de altă dată sunt simple amintiri acum. Cu toate acestea, fostul milionar din Izvorani nu se plânge, acceptă situația și este optimist, fiind de părere că toată această perioadă este doar un test, cum spunea cu puțin timp în urmă.

irina-columbeanu-si-monica-1024×626irina-columbeanu-si-monica-1024×626

Referitor la fosta sa soție, Monica Gabor, toată lumea credea că fosta doamnă Columbeanu, care s-a mutat în Statele Unite este căsătorită cu Mr. Pink, un chinez stabilit în SUA, cu o avere estimată la 3 milioane de dolari.

Monica Gabor și Mr. Pink, o relație presărată cu multe controverse

Relația celor doi a fost învăluită în mister inițial și multiple controverse s-au născut în jurul acestia. La început se scria că între cei doi ar fi o relație pur profesională, dat fiind că Monica promova bautura ce purta numele milionarului. Apoi, speculațiile au început să se risipească și totul să devină tot mai clar pe măsură ce au apărut fotografii cu cei doi împreună. Pictorialele realizate în vila afaceristului din Malibu au întărit ideea unei relații, care s-a dovedit a fi reală.

În ceea ce privește o eventuală căsătorie au existat destul zvonuri până anul trecut, când au apărut date concrete cei doi s-ar fi căsătorit în vara anului trecut, în cadrul unui eveniment restrâns. La nuntă ar fi fost de față și cei doi copii ai partenerilor: Irina, care multă vreme a stat în grija tatălui și Anthony, fiul lui Mr. Pink.

Emil Gabor, tatăl Monicăi, a confirmat la acea vreme că fiica sa nu a putut reveni în țară din pricina actelor pe care trebuie să le schimbe după căsătorie.

Monica Gabor nu e căsăstorită cu Mr. Pink

Totuși, Irinel Columbeanu a oferit acum o informație care răstoarnă complet tot ce se știa până acum. Întrebat de moderatoarea Denise Rifai dacă s-a gândit să-i ceară bani Monicăi Gabor, având în vedere sitația sa financiară actuală și dat fiind că este căsătorită cu un milionar în America.

Răspunsul a fost unul total neașteptat. Irinel Columbeanu a precizat că fosta lui soție nu este căsătorită și a subliniat că nu a luat în calcul ca varianta de salvare să fie vreuna dintre femeile din viața sa.

'Monica nu este căsătorită cu cine ați spus dv. Dar, căsătorită sau nu, nu m-am gândit niciodată la varianta unui colac de salvare de sex feminin', a transmis Irinel Columbeanu în emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Citește și: Cum a ajuns Irinel Columbeanu să piardă averea de 150 de milioane de euro.Fostul soț al Monicăi Gabor, despre mărire și decădere

Citește și: Replica Biancăi Drăgușanu, după ce Irinel Columbeanu a ironizat-o la iUmor:”Mai periculos decât omul rău e omul care…”

Citește și: Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe soțul ei că este însărcinată a doua oară:„A fost ca în dimineața de Crăciun!' Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel, are probleme de sănătate:„Trebuia să mă operez de un an'

Irinel Columbeanu: „N-am pierdut nimic din ceea ce cred că e averea mea'

Chiar dacă toată averea sa s-a dus pe apa sâmbetei, Irinel Columbeanu susține că nu l-a interesat niciodată acumularea de averi’, chiar dacă admite că ‘există unele avantaje pe care le descoperi atunci când ești eliberat de grijile bănești.’

Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să-l trec cu bine.

Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi.

Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine’, a spus Irinel Columbeanu la Vorbește Lumea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton