Irinel Columbeanu riscă să fie executat silit din cauza facturilor la energie electrică pentru vila de la Izvorani: „Poate fantomele să achite curentul, să încaseze sumele de la ele” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Irinel Columbeanu, furibund după ce riscă să fie executat silit din cauza facturilor la energie electrică. Irinel Columbeanu nu scapă de probleme nici la un an de când i-a ars casa din temelii. Fostul milionar primește și acum facturi la curentul electric pentru vila din Izvorani, care a devenit doar o amintire pentru acesta. Afaceristul este revoltat că s-a trezit cu facturi pentru un imobil care nu mai există de un an. În plus, Iri este și acum la un pas să fie executat silit! Supărat, acesta face haz de necaz și spune că factura aceasta ar trebui să o plătească fantomele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu, furibund după ce riscă să fie executat silit din cauza facturilor la energie electrică. Irinel Columbeanu continuă să aibă probleme. Vila de la Izvorani i-a ars din temelii în ultima zi din luna octombrie 2021. De atunci, viața sa s-a schimbat complet. A pierdut averea pe care o avea și s-a mutat într-un apartament cu chirie. Fostul milionar întîmpină și acum necazuri legate de plata unor facturi, care au continuat să vină pe adresa vilei arse de la Izvorani. Mai mult, Irinel se află, încă din primăvara acestui an, la un pas de a fi executat silit pentru neplata facturilor la curentul electric.

irina-si-mama-sa-1-1irina-si-mama-sa-1-1

Citește și: Irinel Columbeanu pleacă la Monica Gabor, în Statele Unite:”Mr. Pink nu cred că este gelos”

Citește și: Fiica Monicăi Gabor este întreținută de Mr. Pink în SUA. Irinel Columbeanu:”Vorbim de 300.000 de euro anual”

Citește și: Ce reacție au avut băieții Cristinei Bălan când au aflat că vor avea o soră. Gemenii i-au ales numele fetiței:„Ne-a plăcut foarte mult' / EXCLUSIV

Citețte și Ion Dichiseanu ar fi împlinit 89 de ani. Ce pregătiri a făcut Simona Florescu pentru această zi:”Îl sărbătorim, ca odinioară”

Irinel Columbeanu, reacție furibundă după ce a aflat că riscă să fie executat silit din cauza facturilor la energie electrică de la vila din Izvorani

Problemele continuă pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani a continuat să primească facturi la curentul electric și după ce i-a ars casa din Izvorani, unde a locuit ani de zile în huzur și lux. Acesta este revoltat de faptul că poate fi executat pentru acest lucru și susține că nu înțelege cum cei de la Enel îi mai pot trimite facturile la curent, în condițiile în care vila lui a ars de un an. Mai mult, Irinel Columbeanu încearcă să facă haz de necaz și susține că acele facturi ar trebui încasate de la fantomele din zonă.

'Nu se poate așa ceva! Curentul acela nu trebuie să îl plătesc. Mi se pare absurd ceea ce se întâmplă. Doar la noi poate fi așa ceva. Cum să primesc facturi la curent electric dacă acea casă a ars din temelii de atâta vreme? Poate fantomele să achite curentul. Numai acestea au mai consumat curent acolo. Îi rog pe cei de la Enel să le caute și să încaseze sumele de plată de la ele!', a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru viva.ro.

În plus, afaceristul a mai susținut că a cerut debranșarea de la curentul electric de la furnizor și că nu există un contor la Izvorani, din moment ce vila a ars.

Irinel Columbeanu a divorțat de Monica Gabor după 5 ani de mariaj

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. La momentul respectiv, cei doi au epatat prin luxul și extravaganța pe care le-au afișat în permanență.

Irinel Columbeanu a luat-o de soție pe Monica Gabor în vara anului 2006. Cei doi au fost căsătoriți până în anul 2011. Cei doi soți au devenit părinți în 2007, când modelul a născut o fetiță, pe Irina Columbeanu, care acum are vârsta de 15 ani. Au divorțat însă în anul 2011, la doar cinci ani de mariaj. Chiar dacă s-au despărțit, mulți își amintesc de nunta celor doi, eveniment intens mediatizat la vremea respectivă.

Familia modelului nu a văzut cu ochi buni mariajul lor

Familia Monicăi nu a văzut atunci cu ochi buni căsnicia sa cu Irinel Columbeanu. De aceea, la nunta de la Izvorani nu a venit decât mama ei. „Cu un an înaintea nunții, după ce m-am cunoscut cu Monica, am avut ideea genială să mergem la ceva legat de Festivalul Callatis. Ducându-ne acolo, am stat în sală, eu lângă ea, și ne-au filmat. Atunci, au văzut-o rudele ei și au început să sune telefoanele, iar eu am găsit-o plângând. Rudele descopereau cu cine e ea', a spus afaceristul la Antena Stars.

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton