Irisha i-a făcut avansuri lui Marius Crăciun la Survivor: „Am rămas șocat”

 Mirea Roxana
.

Chiar dacă competiția Survivor România 2021 a luat sfârșit, ies la iveală tot mai multe detalii „din culise'. De data aceasta, Marius Crăciun a dezvăluit că Irisha i-a spus, în timpul finalei, că se simte atrasă de el. Războinicul a declarat că nu s-a gândit niciodată că ar avea o șansă cu Irisha.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marius Crăciun și Irisha au fost în tabere diferite la Survivor România. Totuși, acesta este un detaliu nesemnificativ pentru că inimii nu-i poți dicta. Marius Crăciun a mărturisit că Irisha se simțea atrasă de el la Survivor și că aceasta n-a ezitat să-i aducă la cunoștință lucrul ăsta, chiar în timpul finalei. Fosta Faimoasă i-a spus lui Marius că îi place de el ca bărbat, iar fostul Războinic a rămas șocat pentru că nu se aștepta la astfel de afirmații din partea Irishei.

i1i1

Irisha mi-a spus ca ii place de mine ca barbat, ca arat bine, ca ii place cum vorbesc. Mi-a spus in fața. Eram la finala și au fost glume. Ea mi-a spus ca ma sustine, ca si familia ei ma sustine si isi doreste sa ajung cat mai departe sau chiar sa castig. Am ramas socat, pentru ca in competitie nu am avut atat de multe subiecte si mi-a placut ca mi-a spus ca ma sustine. Atunci am inceput sa vorbim mai mult si Morosanu a facut o glumă „zi că îți place de el direct' și ea a spus „da, imi place de el ca barbat, arata bine, e frumos', a spus Marius Crăciun, la Ștafeta Mixtă, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, deranjată că Jador nu a recunoscut relația lor:„Acum și-ar fi dorit să…'

Citește și: Zanni, despre singura fată de care a fost îndrăgostit:„Și-a bătut joc de mine'

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă și-au recunoscut faptele.Noi detalii din anchetă

Citește și: Roxana Ionescu, totul despre nunta cu Tinu Vidaicu:„Momentul în care tatăl meu mă conducea spre altar…'/ EXCLUSIV

Ce spune Marius Crăciun despre Irisha, după Survivor

Marius Crăciun a continuat să spună că a rămas plăcut impresionat de cuvintele pe care i le-a adresat Irisha la Survivor. Războinicul a fost uimit pentru că nu a crezut niciodată că ar avea o șansă cu Irisha, despre care a spus că este frumoasă și că arată foarte bine.

Nu m-am gandit ca am vreo sansa la ea pentru ca este foarte frumoasa, arata foarte bine. Este din alta lume, eu sunt mai simplu. Este si putin mai inalta decat mine, dar mi-a placut sa aud cuvintele astea din gura ei, i-am spus ca este o femeie foarte frumoasa si arata foarte bine, dar nu am vorbit mai multe', a mai declarat Marius Crăciun.

Irisha: „Marius este un băiat mișto'

Irisha le-a oferit posibilitatea internauților să îi adreseze mai multe ăntrebări. Unul dintre urmăritorii fostei concurente de la Survivor a vrut să știe ce părere are ea despre Marius Crăciun. Irisha are doar cuvinte de laudă la adresa Războinicului. Aceasta a spus despre Marius că este un băiat foarte bine educat și îi felicită pe părinții lui pentru modul în care l-au crescut.

Marius este un băiat mișto, cu o educație foarte frumoasă, felicitări părinților și cu un potențial imens. Eu cred că văd dincolo de personalitate.

Te pup, Marius', a spus Irisha, despre Marius Crăciun, pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton