Radu Stoicescu, ispita de la Insula iubirii, reacție dură după ce Daiana Prodan și Cornel Luchian l-au criticat: „Persoane cu valori morale scăzute...”. Tânărul e dezamăgit de concurentă

 Matei Bianca
.

Daiana Prodan și Cornel Luchian au adus critici la adresa lui Radu Stoicescu. Ispita de la Insula iubirii nu mai vrea să audă de concurentă, deoarece spune că a auzit anumite vorbe la adresa lui și a fost profund deranjat. Polițistul a explicat că nimeni nu are dreptul să vorbească despre el, deoarece a demonstrat în emisiunea de la Antena 1 cine este cu adevărat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

După terminarea emisiunii Insula iubirii de la Antena 1, Daiana Prodan și Radu Stoicescu s-au apropiat foarte mult, iar persoanele care îi urmăreau credeau că vor forma un cuplu. Ei bine, acum pare că lucrurile au luat o altă întorsătură, deoarece concurenta și Cornel Luchian ar fi vorbit urât despre ispită. Polițistul a fost deranjat când a auzit ce s-a spus despre el.

daiana1daiana1

Citește și: Cum arăta Iustina Loghin de la Insula iubirii înainte să-l cunoască pe Cornel Luchian. Era blondă și avea o siluetă de invidiat

Citește și: Cine este Radu Stoicescu, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 27 de ani, este polițist și nu exclude să-și găsească jumătatea în Thailanda

Citește și: Daiana Prodan va juca într-un serial de pe Netflix! Concurenta de la Insula iubirii a obținut rolul principal: „Pot să vă spun că…'

Citește și: Cum a ajuns artistul Gelu Voicu prezentator de evenimente: 'M-am apucat de asta la amenințarea doamnei Florentina Satmari…' Ce spune despre colaborarea cu actrița de telenovele Joana Benedek / EXCLUSIV

Daiana Prodan și Cornel Luchian, critici la adresa lui Radu Stoicescu

După testimonialele de la Insula iubirii, Cornel Luchian a vorbit despre Radu Stoicescu. În urmă cu doar o seară, Cristina Rotaru, Cornel Luchian, Daiana Prodan, Daniel Ungureanu și Mădălina Maricuț au făcut un live pe platforma TikTok, unde au vorbit despre emisiunea de la Antena 1.

La un moment dat, soțul Iustinei Loghin a adus anumite critici la adresa lui Radu Stoicescu. Daiana Prodan nu i-a luat apărarea polițistului, ci a râs la vorbele auzite. Mai mult decât atât, concurenta a aprobat tot ce a zis acesta.

Cum a reacționat Radu Stoiescu la vorbele pe care le-a auzit la adresa lui

Tensiunile dintre Radu Stoicescu și Daiana Prodan au escaladat în urma declarațiilor dure făcute de Cornel Luchian și concurenta. Ispita de la Insula iubirii și-a exprimat dezamăgirea față de comportamentul ei și a concurentului, acuzându-i că nu sunt sinceri.

Radu Stoicescu a subliniat că a fost deranjat de faptul că oameni cu „valori morale scăzute' discută despre bărbăție, deși în cadrul emisiunii de la Antena 1, toți ar fi arătat cum sunt de fapt. El a explicat că a preferat să fie sincer, în timp ce alții ar fi ales să se implice în interacțiuni fizice mai mult decât era necesar.

„Sunt deranjat de faptul că persoane cu valori morale scăzute vorbesc despre bărbăție în contextul în care, pe parcursul reality show-ului, atât eu cat și persoanele în cauză am demonstrat aluatul' din care suntem făcuți. Eu am preferat să fiu sincer, alții au preferat să atingă cât mai mult. Dar nu asta m-a deranjat cel mai mult, până la urmă fiecare om are propria părere și suntem liberi în a o exprima', a precizat polițistul pentru cancan.ro.

Ispita de la Insula iubirii nu mai vrea să audă de concurentă

Ceea ce l-a deranjat cel mai mult pe Radu Stoiescu a fost indiferența Daianei Prodan, deoarece el era criticat public, iar concurenta de la Insula iubirii, deși afirmă că ar avea un interes pentru el, nu ar fi intervenit pentru a-l apăra.

Polițistul a încheiat spunând că nu își dorește să se implice în astfel de polemici și că preferă să fie asumat până la capăt.

„Cel mai mult m-a deranjat atitudinea de indiferență din partea unei persoane care susține ca are interes față de mine, interesul fiind reciproc și astfel acest fapt devine deranjant. Efectiv ascultam denigrarea mea publică făcută pe live-ul unei rețele de socializare și tot ce putea face Daiana era doar să râdă și să nu combată părerile. Acum mă întreb, eu aș accepta insultele adresate public față de persoana care ma interesează? O întrebare retorică pentru ca răspunsul este clar ca NU.
Știu ca a devenit un cuvânt forjat ce exasperează publicul, dar hai să fim ASUMAȚI până la capăt. Eu nu urmăresc și nu am timp de asemenea polemici'
, a mai adăugat el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton