Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția: ”Basmul nostru a început din mai 2019”

 Stamen Diana
.

Medana, iubita lui Alin Oprea, face primele declarații despre relația pe care o are cu artistul. Primele imagini cu controversatul cuplul au fost făcute publice, iar cei doi nu-și mai ascund deloc dragostea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După o căsnicie de 22 de ani, Alin Oprea a decis să pună punct relației cu Larisa, mama copiilor lui, și și-a găsit fericirea în brațele altei femei, Medana. Între artist și fosta soție a izbucnit un scandal monstru și amândoi s-au acuzat de infidelitate. Acum, se pare că lucrurile s-au mai liniștit, iar Alin Oprea se bucură de relația pe care o are în prezent cu noua iubită, Medeea.

Dacă până acum a preferat să stea departe de ochii curioșilor, Medana i-a pregătit o surpriză neașteptată iubitului ei și i-a declarat dragostea în mod public. Este pentru prima dată când bruneta vorbește despre povestea de iubire cu Alin Oprea, iar cu ocazia zilei de naștere a artistului i-a transmis un mesaj emoționant.

'Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! (…) Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea. Doar alături de tine am înţeles în sfârşit ce înseamnă iubirea. Iubesc să te iubesc, omul meu drag! Mulţumesc că exişti în viaţa mea şi că mi-ai dăruit Universul întreg! La mulţi ani, Alin!', este mesajul pe care Medana i-l transmite lui Alin Oprea, potrivit, Click!.

Pentru că fosta soție i-a blocat conturile, Alin Oprea și Medana locuiesc acum cu chirie, însă nu s-au separat nicio clipă de când formează un cuplu. 'Dumnezeu a ştiut mai bine decât mine ce magie' îmi pregătise, basmul' nostru a început să se scrie din luna mai 2019 iar rândurile lui curg în continuare', a declarat artistul pentru sursa mai sus menționată.

Alin-Oprea-noua-iubită-Medana-1Alin-Oprea-noua-iubită-Medana-1

Alin Oprea mai fericit ca niciodată alături de noua iubită

Artistul și-a asumat relația, ba chiar a declarat public cât de mult o iubește pe Medeea. Când scandalul cu mama copiilor lui era în toi, Alin Oprea nu s-a ferit să-și recunoască sentimentele față de noua iubită.

Citește și: Alin Oprea a ajuns să trăiască din banii iubitei sale! Larisa l-a lăsat fără nimic după divorț și se războiesc la Tribunal pentru o avere de 1 milion de euro

Citește și: Larisa, primele declarații după divorțul de Alin Oprea: „Nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață'

Citește și: Reacția copiilor lui Alin Oprea, după ce au aflat că tatăl lor e cu altă femeie! Artistul a fost exclus din familie

Citește și: Alin Oprea, surprins în compania unei brunete, pe litoral: „Are o relație de 2 ani cu această femeie! A plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nicio formă”

'Mi-am asumat-o! Am o relație și mă bucur și o iubesc pe fata asta! Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare! Deci eu nu am mințit că nu am o relație. Am și mă bucur! Hai să fim serioși. Nu ieși în presă și mă acuzi numai pe mine de infidelitate, când tu ai la rândul tău nouă infidelități? Eu le voi demonstra pe toate', a declarat Alin Oprea.

De la un divorț pe cale amiabilă, cei doi au ajuns la un adevărat scandal, iar desfacerea căsătoriei va avea loc la tribunal. Larisa Oprea s-ar fi răzbunat pe fostul ei soț, ba chiar i-ar fi întors pe cei doi copii împotriva tatălui lor.

'La scurt timp după începerea relaţiei mele cu actuala iubită i-am destăinuit şi soţiei acest fapt, cerându-i să înţeleagă şi să accepte că am şi eu dreptul la o viaţă privată şi să păstreze discreţia, la fel cum am procedat şi eu. Am stabilit şi acceptat de comun acord acest compromis până după majoratul fiicei noastre. Ne-am înţeles asupra unui divorţ discret şi amiabil, la notariat, urmând să rămânem prieteni şi să avem în continuare grijă de viitorul copiilor noştri. Relaţia mea era una discretă, dar nu secretă, toţi cei din jurul nostru, prieteni, colaboratori şi asociaţi ştiind foarte bine acest lucru. Nu am ascuns această relaţie nici măcar de propriul ei frate, care o îndrăgea şi era prieten cu iubita mea. Cu toate acestea ea şi-a încălcat înţelegerea astfel încât la data de 1 iulie 2020 după plecarea mea în turneu pe Litoral a început un adevărat război pe toate planurile împotriva mea. Tot ceea ce a urmat s-a văzut foarte bine în presă, ajungându-se la un nivel de denigrare şi de umilire ieşite din comun', a mărturisit Alin Oprea.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton