Ce spune Iulia Albu despre Radu, fiul lui Ștefan Bănică: ”Va frânge foarte multe inimi”

 Stamen Diana
.

Radu, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, începe să se bucure de un real succes, iar Iulia Albu l-a luat în vizor. Tânărul i-a lăsat o impresie foarte bună criticului vestimentar, în contextul în care nu multe persoane publice o impresionează.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Radu Ștefan Bănică este acum concurent la 'Te cunosc de undeva' și se bucură de un real succes, fiind foarte talentat în tot ceea ce face. Iulia Albu a studiat foarte bine fotografiile pe care tânărul le postează pe rețelele de socializare și crede că acesta nu seamănă absolut deloc cu tatăl său. Radu, fiul lui Ștefan Bănică, a primit numai cuvinte de laudă din partea criticului vestimentar.

Iulia-Albu-2Iulia-Albu-2

„Cred că va frânge foarte multe inimi Radu Ștefan Bănică. Înțeleg că are vreo 18 ani, cam așa. Mie nu mi se pare că seamănă cu tatăl lui așa de mult… Nu, nu mi se pare că seamănă cu Ștefan Bănică. Mi se pare că are un look total diferit față de absolut tot ce am văzut, cel puțin în zona de Instagram are un potențial fabulos. Dacă va încerca să exploateze și această parte, va fi un succes garantat. Despre cum cântă nu știu… Și el e tot actor', a declarat Iulia Albu în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin: „Merg la ea în vizită pentru…”/ EXCLUSIV

Citește și: Radu Ștefan Bănică, totul despre relația cu tatăl lui: „Nu este ușor. De mic a trebuie să mă cenzurez”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Radu Ștefan Bănică să participe la Te Cunosc de Undeva: „Abia terminasem Bac-ul și…”

Citește și: Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică de la Te cunosc de undeva

Cum se înțelege Radu cu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică, concurent la Te cunosc de undeva, ne-a vorbit într-un interviu exclusiv despre relația pe care o are cu tatăl lui, Ștefan Bănică. A simțit pe umeri o oarecare presiune a numelui, mai ales în copilărie și adolescență.

Tânărul ne-a spus despre sfaturile primite de la părintele său și cele mai emoționante momente trăite alături de el.

'E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu. (…) Un sfat important pe care mi l-a dat tata în legătură cu meseria pe care vreau s-o fac este să am grijă să nu fiu pe scenă o formă fără conținut.', ne-a spus Radu, fiul lui Ștefan Bănică.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton