Iulia Vântur, surprinsă alături de Costi Ioniță în vizita din România. Au luat cina împreună, în timp ce Salman Khan era la petrecerea fiului celui mai bogat om din India

 Cica Cristina
.

Iulia Vântur, surprinsă alături de Costi Ioniță în vizita din România. Recent, Salman Khan a fost surprins la petrecerea fiului celui mai bogat om din India, însă Iulia Vântur nu l-a însoțit. Acum, vedeta care locuiește de aproximativ 10 ani în India, a revenit în țară pentru o scurtă vizită, moment în care a fost surprinsă alături unui cunoscut artist, la nivel internațional. Este vorba despre nimeni altul decât Costi Ioniță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur a revenit în țară în urmă cu câteva zile și, precum era de așteptat, a avut un program destul de aglomerat. De departe cea mai importantă vizită a fost cea la părinții ei, Iulia amintind cu fiecare ocazie cât de dor îi este de ei și cât de mult i-ar plăcea să aibă mai mult timp aproape. De asemenea, a mai trecut și pragul unor saloane de înfrumusețare și, totodată, și-a făcut timp și pentru vechii prieteni.

loredana-iulia-vantur2loredana-iulia-vantur2

Iulia Vântur, surprinsă alături de Costi Ioniță în vizita din România

În vizita ei în România, Iulia Vântur și-a făcut timp și pentru vechii prieteni, printre aceștia numărându-se și nimeni altul decât Costi Ioniță. Cei doi au fost surprinși de paparazzi Cancan la un restaurant cu specific libanez din nordul Capitalei. Pe cei doi îi leagă o prietenie de ani buni, astfel că ori de câte ori au ocazia, ei se întâlnesc, vorbesc la telefon sau se vizitează.

Precum se poate observa în imaginile surprinse de Cancan, cei doi au optat pentru ținute care au au atras atenția. Artistul a purtat un sacou cu perle și pietricele, iar Iulia o bluză pe gât, neagră, o vestă și o pereche de pantaloni largi. Cei doi vechi prieteni au petrecut mai bine de o oră în restaurantul de fițe. În acest timp, partenerul ei, Salman Khan lua parte la petrecerea fiului celui mai bogat om din India.

Citește și: Iulia Vântur, surprinsă în timp ce dansa și se îmbrățișa cu Mihai Petre la Untold Dubai: „Când revezi colegi dragi, cu care ai trăit…' / De ce nu a însoțit-o Salman Khan

Citește și: Loredana Groza, în vizită la Iulia Vântur și Salman Khan, în India: „Casa voastră este atât de primitoare'. Cum s-au pozat împreună

Citește și: Oana Ciocan, în lacrimi după ce a aflat că iubitul ei, Jador, a fost descalificat de la Survivor All Stars, înainte ca ea să intre în competiție: „Faptul că el nu a fost aici m-a destabilizat total”

Citește și: Cum arăta Laura Codruța Kovesi în adolescență. Era jucătoare de baschet, iar imaginile au ajuns în presa internațională

Iulia Vântur nu l-a însoțit pe Salman Khan la petrecerea fiului celui mai bogat om din India

Mukesh Ambani, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, își căsătorește fiul la vară și a făcut o petrecere la care a invitat o mulțime de celebrități din lumea întreagă. Miliardarul nu a făcut rabat de la nimic, la eveniment cântând chiar și Rihanna, care pentru prestația ei a fost plătită cu nu mai puțin de 7 milioane de dolari. Printre invitați s-a numărat și starul bollywoodian Salman Khan, care nu a venit însă însoțit de Iulia Vântur, așa cum era de așteptat.

La nunta fiului lui Mukesh Ambani actorul indian a venit însoțit de familia lui. Festivitățile au durat trei zile, însă nu a venit la brațul Iuliei Vântur.

„Iulia Vântur nu a fost, m-am uitat după ea, am zis că poate o văd pe acolo, dar nu a fost nici în a doua zi, nici în a treia’, a declarat, Valentin Luca, campion mondial la „Flair Bartending’, care a pregătit băuturi pentru invitați.

De ce nu l-a însoțit Iulia Vântur pe Salman Khan la petrecere

Iulia Vântur a ținut să clarifice motivul pentru care nu l-a însoțit pe Salman Khan la celebra petrecere. Vedeta a venit în România să-și viziteze familia și a mers în emisiunea lui Cătălin Măruță, cu o zi înainte de întoarcerea în India, amintind despre proiectele pe care le are în desfășurare.

„Foarte bine sunt, am văzut-o pe mama, l-am văzut pe tata! Am avut show în Dubai și am zis că, dacă sunt mai aproape… Am vrut să îi chem pe ai mei acolo, dar cățelușul meu e foarte bătrân și au zis să stea cu el. Mă încarc cu energie aici, sunt acasă. De vreo șapte ani m-am mutat, cred, cam așa, înainte mai mergeam câteva luni. Vin cam la trei luni’, a spus fosta prezentatoare TV potrivit protv.ro.

Chiar dacă nu a participat la petrecerea din weekend, Iulia Vântur a ținut să sublinieze că este invitată la nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant, care este programată în vara acestui an.

 „Bine, mă duc la nunta din iulie. Sper să nu fie de ziua mea, că nu știu exact data. Ce să zic, de fiecare dată când plec din India și vin în țară, mi se spune că m-am despărțit. Chiar nu am voie să vin la mine în țară?’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton