Iuliana Luciu revine la TV. În ce emisiune de la Antena 1 apare sora Nicoletei Luciu: "Eu mă consider una dintre puținele..."

.

Iuliana Luciu revine la TV. Sora Nicoletei Luciu apare într-o îndrăgită emisiune la Antena 1 și a făcut primele declarații despre apariția sa, în calitate de invitată. A avut apariții tot mai rare în ultima perioadă, dar fomatul în care apare acum Iuliana i se potrivește, mai ales că nu e pentru prima dată în emisiune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Iuliana Luciu, alături de Shondy, Romică Țociu și Cornel Palade spun Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea!, săptămâna aceasta, în cele trei ediții consecutive difuzate la Antena 1. Dacă Shondy se află la prima apariție în cadrul show-ului, nu același lucru se poate spune și despre Iuliana Luciu, care, de altfel a fost și lăudată de Nea Mărin.

iuliana-luciu-11iuliana-luciu-11

Citește și: De ce își vede Iuliana Luciu nepoții rar: „Petrec timp cu ei când reușesc să…”. Cum se înțelege cu sora ei mai mare, Nicoleta

Citește și: Dinu Maxer s-a întâlnit la un eveniment cu Iuliana Luciu, fosta sa cumnată. În ce relații sunt cei doi, în prezent, și cum s-au comportat

Citește și: Radu Mazăre a dezvăluit sexul și numele celui de-al doilea copil. Roxana Mihalache este însărcinată în patru luni: „Orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată'

Citește și: Larisa Iordache, gest emoționant din partea viitorului soț, Cristian Chiriță, după ce gimnasta și-a pierdut mama: „Am plâns că nu este lângă mine' / Ce tatuaje neobișnuite și-au făcut înainte de cununia civilă

Iuliana Luciu revine la TV. În ce emisiune de la Antena 1 va apărea

,,Mi-e puțin frică de Nea Marin, trebuie să recunosc, dar sunt sigură că va fi foarte bine, pentru că eu sunt ascultătoare și fac ceea ce am de făcut', a spus Shondy, care va apărea pentru prima oară în acest show.

Iuliana Luciu, însă, a mai participat în trecut, iar Nea Mărin are numai cuvinte de laudă la adresa ei. ,,Eu mă consider una dintre puținele invitate care s-a înţeles mereu bine cu Nea Marin', a spus sora Nicoletei Luciu.

Nea Mărin a confirmat spusele ei și a ținut să sublinieze: ,,Iuliana este singura despre care nu am avut niciodată ce să comentez. Este o fată foarte educată, muncitoare și serioasă!'.

În ceea ce îi privește pe toți invitații, Nea Mărin a ținut să spună: ,,Deja mă gândesc cum va fi săptămâna aceasta alăuri de ei, dar un lucru știu sigur: ne vom distra pe cinste!'.

Iuliana Luciu s-a retras de mai bine de 10 ani din showbiz

Iuliana Luciu a bifat, de-a lungul timpului, numeroase roluri ca actriţă, dar şi joburi în televiziune. La numai 18 ani apărea deja pe marile ecrane, într-un film alături de Vacanţa Mare, iar, spre surprinderea tuturor, în urmă cu cea timp, şi-a descoperit o nouă pasiune și acum pune muzică mixată de ea în cluburi.

„Pasiunea pentru muzică a fost de mică. Iubesc muzica şi provocările. Am văzut câte emoţii se transmit prin muzică şi am vrut să primesc energia frumoasă a oamenilor care se distrează şi să le transmit şi eu din energia mea.

Am început să fac cursuri de DJ-ing, am învăţat totul de la zero, ce face fiecare buton de pe player şi mixer. Aşa am descoperit cât de mult îmi place să mixez.

Am luat aceste cursuri în serios pentru că sunt profesionistă din fire. Cu toate că sunt la început, am avut plăcerea să călătoresc ca DJ, să întâlnesc public din toate părţile lumii şi să văd cum se bucură de muzica mea şi să văd că se distrează pe ea, exact cum mi-am dorit. Dar şi să intru în contact cu industria muzicii electronice, să întâlnesc artiști şi DJ, dar să şi lucrez cu diverși producători', povestea Iuliana Luciu pentru fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton