Iuliana Marciuc, vacanță în Japonia, alături de fiul ei: ”Este cadoul pe care am vrut să i-l fac lui David...” Ce a impresionat-o cel mai mult în călătorie / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Iuliana Marciuc a plecat în vacanță, în Japonia, cu fiul ei. Vedeta TVR și moștenitorul ei au văzut cireșii înfloriți în a doua zi de Paște, la poalele Muntelui Fuji. Prezentatoarea tv a vrut să-i facă lui David o bucurie, în avans, pentru majoratul lui din toamnă. În călătoria de 15 zile, Iuliana cu fiul ei și grupul alături de care se află în vacanță au circulat cu toate mijloacele de transport în comun din Japonia, inclusiv cu trenul lor de mare viteză. Protagonista noastră a povestit că cel mai mult i-a impresionat curățenia de acolo.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Iuliana Marciuc, vacanță în Japonia cu fiul ei. Vedeta TVR i-a făcut un dar lui David Mihnea Enache, înainte cu câteva luni bune de majorat. Cei doi, mamă și fiu, sunt în vacanță de dinainte de Paște, alături de un grup de prieteni. Cu toții au văzut cireșii înfloriți într-o grădină de la poalele Muntelui Fuji, renumită pentru frumusețea ei.

131409715_4099550416738956_8117525777071470546_n131409715_4099550416738956_8117525777071470546_n

Citește și: Iuliana Marciuc îl ajută pe Adrian Enache în organizarea spectacolelor: „Mi-am folosit experiența și am realizat…'

Citește și: Cum se menține în formă Iuliana Marciuc, la 55 de ani: „Chiar dacă mai consum o prăjiturică, fac acest lucru…”. A slăbit 6 kilograme în 6 săptămâni / EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu, despre începutul relației cu Radu Vâlcan: „Cu toate că eram foarte îndrăgostită, îmi puneam destul de multe semne de întrebare…'. Ce reproșuri își fac acum / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Mărgineanu era soldat în armată, în timpul Revoluției: „Viața în România anilor 80 era tristă, indiferent ce spun toți securiștii turnători. Vedeam oameni care se ruinau…' / EXCLUSIV

Iuliana Marciuc: 'Este prima dată când călătoresc în Japonia'

Iuliana Marciuc i-a făcut un cadou de senzație fiului ei, David Mihnea Enache, care va împlini 18 ani în luna octombrie. Vedeta TVR a vrut să-i arate fiului ei cireșii înfloriți și să admire împreună Muntele Fuji din Japonia.

'Este prima dată când călătoresc în Japonia. Este cadoul pe care am vrut să i-l fac lui David pentru majoratul lui din octombrie, în avans, pentru că am vrut să prind cireșii înfloriți. Ceea ce am și reușit în grădina de la poalele muntelui Fuji chiar în a două zi de Paște. Sunt într-un grup deosebit din București, Brăila și Focșani, organizat de prietenii lui Silviu, regizorul videoclipului lui Adrian „Viața din vis” și inițiatorul podcastului „laivu lu Enache”, ce va fi difuzat pe Prima Comedy, în fiecare duminică de la ora 12:30', a declarat Iuliana Marciuc, pentru viva.ro.

Iuliana Marciuc: 'Am călătorit cu toate mijloacele de transport în comun, inclusiv cu trenul de mare viteză Shinsen'

Iuliana Marciuc și fiul ei, David Mihnea Enache, se află în vacanță cu un grup de prieteni și au călătorit cu toate mijloacele de transport în comun, chiar și cu trenul de mare viteză. Curățenia și tehnologia au impresionat-o foarte mult pe vedeta tv.

'Vizităm timp de 15 zile Japonia, de la Tokyo la Osaka, trecând prin orașe mari dar și prin orașele tradiționale, pentru a cunoaște atât partea modernă cât și obiceiurile lor. Am călătorit cu toate mijloacele de transport în comun, inclusiv cu trenul de mare viteză Shinsen. Am rămas impresionată nu numai de tehnologie cât și de curățenie', a mai povestit vedeta, pentru viva.ro.

Iuliana Marciuc: 'Mă bucur că David mi-a moștenit pasiunea pentru că are multe de învățat din această experiență cu totul specială'

Iuliana Marciuc a fost încântată cel mai mult de zona Alpilor Japonezi cu Muntele Fuji, pe care au avut bucuria să îl vadă într-o zi cu cer senin.

'Cel mai mult mi-a plăcut zona Alpilor Japonezi cu muntele Fuji pe care am avut mare noroc să-l vedem datorită unei zile senine, templul din Nara cu cel mai mare Buda, dar și Osaka, un oraș plin de viață atât în timpul zilei cât și noaptea. Este o lume cu totul diferită, o destinație de o dată în viață!

Îmi place mult să călătoresc, mă bucur că David mi-a moștenit pasiunea pentru care are multe de învățat din această experiență cu totul specială.

Poate nu-i putem egala pe japonezi la frumusețea naturii, deși suntem pe aproape, dar sigur îi depășim la ospitalitate, părerea mea!', a declarat Iuliana Marciuc, pentru viva.ro.

Foto: facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton