Iustina Loghin a făcut petrecerea burlăcițelor. Concurentele de la Insula iubirii s-au îmbrăcat în negru / De ce a lipsit Maria Covasa

 Matei Bianca
.

Iustina Loghin a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini speciale de la petrecerea burlăcițelor. Concurentele de la Insula iubirii s-au îmbrăcat în negru, iar mireasa în alb și s-au bucurat împreună de acest moment unic și special din viața miresei. De la petrecere a lipsit nimeni alta decât Maria Covasa. Iată de ce nu a fost prezentă la eveniment fosta iubită a lui Daniel Ungureanu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Petrecerea burlăcițelor este un eveniment organizat, de obicei, de prietenele miresei înainte de marea nuntă. Este un eveniment care marchează un nou început pentru mireasă și ultima zi de burlăcie. Și Iustina Loghin a avut parte de o astfel de petrecere, iar concurentele de la Insula iubirii au ales să se îmbrace în rochițe negre, în timp ce mireasa a purtat alb, așa cum era de așteptat. De la această petrecere a lipsit Maria Covasa, fosta iubită a lui Daniel Ungureanu.

iustina1iustina1

Citește și: Ce nume special au ales Iustina Loghin și Cornel Luchian pentru fetița lor. Concurenta de la Insula iubirii va naște în noiembrie

Citește și: Cornel Luchian a acuzat dureri în piept, la Insula iubirii. I s-a făcut rău, după ce a văzut imaginile cu Iustina Loghin. A fost chemată Salvarea: „Când avea 25 de ani a avut un accident”

Citește și: Cristina Irimie, o profesoară de matematică din România, printre victimele atacului armat din SUA. Un elev de 14 ani și-a împușcat doi colegi și doi profesori

Citește și: Povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și Cove: s-au iubit un an, înainte de relația actriței cu Alexandru Papadopol / Scandalul izbucnit când au ajuns colegi la teatru

Imagini de la petrecerea burlăcițelor organizată de Iustina Loghin

Iustina Loghin a organizat o petrecere de neuitat pentru burlăcițe. Evenimentul a fost unul elegant și frumos, cu toate concurentele de la emisiunea Insula iubirii îmbrăcate în negru, în timp ce mireasa a strălucit în alb.

Petrecerea a avut loc într-o locație simplă, în aer liber și a fost plină de distracție, râsete și momente emoționante. Imaginile de la eveniment au fost publicate de concurentele de la Insula iubirii pe conturile lor personale de pe platformele de socializare.

„Burlăcie. 18.05.2024', a scris concurenta de la Insula iubirii la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

„Într-un timp atât de scurt, am bifat atât de multe momente importante împreună! Ești minunată! Mulțumesc Domnului că faci parte dintr-un capitol marcant din viața mea, nu ar fi fost la fel fără tine. Dor de tine, de voi', a scris Cristina Rotaru pe Instagram.

De ce Maria Covasa a lipsit de la petrecere

La petrecerea burlăcițelor organizată de Iustina Loghin, concurentele de la Insula iubirii, și anume Simona Butură, Cristina Rotaru și Daiana Prodan, au fost alături de ea. Totuși, absența Mariei Covasa a fost de observat.

Deși ea a fost invitată la evenimentele importante din viața soției lui Cornel Luchian, aceasta nu a participat nici la petrecerea burlăcițelor, nici la nunta lui Iustina Loghin și Cornel Luchian, iar această absență a generat multe speculații printre fani, având în vedere relațiile tensionate pe care aceasta le avea cu unii participanți din emisunea de la Antena 1.

Conform declarațiilor făcute de Simona Butură pe rețelele de socializare, Maria Covasa și-ar fi dorit să participe, dar a ales să nu o facă din motive personale.

De asemenea, Maria Covasa ar fi trebuit să fie prezentă la nunta Iustinei Loghin și a lui Cornel Luchian, dar a renunțat din aceleași motive personale, după cum a menționat Simona Butură pe Instagram.

Iustina Loghin este însărcinată cu primul copil

Iustina Loghin este însărcinată cu primul copil, o fetiță care se va naște în luna noiembrie a acestui an. Micuța concurentei de la Insula iubirii se va numi Ivana Nectaria, iar ea și Cornel Luchian așteaptă cu nerăbdare să se nască.

Cornel Luchian și Iustina Loghin au decis să participe împreună la emisiunea Insula iubirii de la Antena 1, deoarece și-au dorit să-și testeze relația. Cei doi îndrăgostiți au trecut cu bine testul din Thailanda, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton