Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat pe rețelele de socializare și nu-și mai vorbesc: "Una dintre cele mai deștepte femei. Pentru mine, ai fost..."

 Cica Cristina
.

Jador, adevărul despre legătura cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat pe rețelele de socializare și nu-și mai vorbesc. În trecut, au avut o colaborare și au existat speculații potrivit cărora relația lor ar fi depășit granițele studioului. Artista a infirmat zvonurile la acel moment și chiar l-a blocat pe rețelele de socializare pe cântărețul de manele. După mult timp în care nu s-a mai atins subiectul, cântârețul a vorbit deschis despre cum au lucrat împreună și ce s-a întâmplat, de fapt, având numai cuvinte de laudă la adresa Andreei Bălan.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Jador au avut în urmă cu un an o colaborare muzicală, care de altfel i-a luat pe mulți prin surprindere. Cei doi artiști au fost și surprinși în ipostaze tandre de paparazzi, în mașină, în toiul nopții (vezi imaginile AICI), însă artista a negat vehement că ar avea o relație cu artistul. Până acum, Jador nu a vorbit despre legătura cu artista, care l-a și blocat pe rețelele de socializare, însă acum a ținut să-i transmită un mesaj, dat fiind că nu-și mai vorbesc.

jador-andreea-balan-4jador-andreea-balan-4

Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat pe rețelele de socializare și nu-și mai vorbesc

Invitat la podcastul lui Bursucu, Jador a fost întrebat direct care a fost adevărata relație dintre el și Andreea Bălan, iar artistul a avut numai cuvinte de laudă la adresa cântăreței. Jador a susținut că îi este recunoscător artistei și că a avut multe de învățat de la ea și că este o femeie extraordinară.

Am făcut o piesă cu ea. Andreea Bălan este o femeie foarte talentată, de departe un om extraordinar, o femeie extraordinară, una dintre cele mai deștepte femei cu care am colaborat, cele mai inteligente femei cu care am putut să am de a face. Îi sunt recunoscător că am învățat foarte multe lucruri de la ea, sper că și ea de la mine„, a declarat Jador, în cadrul podcast-ului lui Bursucu.

Citește și: Cum s-au afișat Jador și Andreea Bălan la un eveniment din Belgia, după ce s-a speculat că ar avea o relație: „Felicitări”. Imaginile au devenit virale

Citește și: Andreea Bălan și Jador au fost surprinși împreună, din nou. Și-au dat întâlnire în miez de noapte, după ce au negat că formează o relație

Citește și: George Simion a devenit tată pentru prima oară. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel: „M-ai făcut bogat. Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere'

Citește și: 'Mama era bolnavă. A avut cancer. Nu a știut de el. A venit să mă vadă pe mine la Salonic…' Ce a dezvăluit Mihalis Dumitrache de la Etno TV despre cea mai grea perioadă a vieții lui / EXCLUSIV

Jador: „Andreea Bălan pentru mine ai fost extraordinară”

În prezent, cei doi nu mai țin legătura, dat fiind că artista l-a și blocat pe rețelele de socializare, astfel că pe această cale cântărețul de manele a ținut să-i transmită un mesaj, subliniind încă o dată că e o femeie extraordinară și că a fost o onoare să o cunoască.

O femeie extraordinară, un om extraordinar, nu am ce să-i spun, pur și simplu este extraordinară. Muncește de rupe și are fetițele ălea și muncește pentru ele, ea își ajută familia. Ce fac eu pentru familia mea, același lucru face și ea. Îi spun acum că eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block sau ceva, dar vreau să-i spun: Andreea Bălan pentru mine ai fost extraordinară și a fost o onoare să te cunosc. Ești o femeie extraordinară', a completat artistul, care se află în prag de căsătorie cu aleasa inimii lui, Oana Ciocan.

Ce spunea Andreea Bălan despre relația cu Jador

Înainte de relația cu Victor Cornea, Andreea Bălan nu s-a mai afișat timp de doi ani la brațul altui bărbat și a ținut să sublinieze că nu a avut nicio legătură amoroasă cu Jador, ci doar au colaborat împreună.

„Trăiesc din plin. Sunt mai ceva ca un rockstar. Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust, cu Cătălin Cazacu. Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună', a mărturisit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton