De ce Jean de la Craiova nu și-a dorit să dea Bacalaureatul: „Ai carte, ai parte! N-ai carte, ai două părți! Trebuia să ai serviciu ca să cânți pe timpul lui Ceaușescu. Te lua de pe stradă...”

 Matei Bianca
.

În cadrul unui podcast, Jean de la Craiova a făcut mai multe declarații despre viața lui, carieră și familie. Printre subiectele abordate a mai vorbit și despre motivul pentru care nu și-a dorit să dea Bacalaureatul. Cântărețul de manele a explicat de ce nu a dat examenul vieții. Artistul a făcut mărturisiri surprinzătoare despre acest subiect.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Jean de la Craiova a explicat de ce nu și-a dorit să dea Bacalaureatul. Cântărețul de manele a fost sincer cu privire la acest subiect și a vorbit deschis despre examenul vieții.

jean0jean0

Citește și: Cum menține Jean de la Craiova relația frumoasă pe care o are cu soția lui, Paula Dumitrache, după o căsnicie de aproape 30 de ani: „Lasă comunicarea, iubirea, plimbarea, să vii cu ceva nou…'

Citește și: Ce obicei respectă Jean de la Craiova cu sfințenie, de 30 de ani, înaintea fiecărei cântări: „Îmi dă mare ambiție”. Ce superstiții mai are manelistul

Citește și: Cum arată Andreea Sasu în haine mulate, la o lună de când a născut. Philipp Plein a fotografiat-o alături de bebelușul lor

Citește și: Cine este Romeo Vasiloni, ispita de la Insula iubirii 2024. E luptător MMA și antrenor de fitness

De ce Jean de la Craiova nu și-a dorit să dea Bacalaureatul

Jean de la Craiova a vorbit despre motivul pentru care nu a simțit nevoia să dea examenul de Bacalaureat. Într-o declarație surprinzătoare, cântărețul de manele a explicat că pentru el, diploma nu ar fi avut o valoare practică.

Artistul a mai povestit și despre perioada în care a fost nevoit să muncească pentru a putea cânta în public. El a plecat de jos, însă a știut foarte bine cum să se ridice de unul singur, iar acum are o carieră de succes în domeniul muzical.

„Ce să fac cu el (n.r.: Cu Bacalaureatul)? Ai carte, ai parte! N-ai carte, ai două părți! Ce fac cu el? Care vrea să facă un master, un doctorat, să facă o facultate, două, merită, dar eu ce să fac cu el? Am și lucrat pentru că nu puteam să cânt la berărie dacă nu aveai serviciu. Trebuia să ai serviciu ca să cânți pe timpul lui Ceaușescu. Te lua de pe stradă, îți dădea serviciu și casă. Acum îți ia și casa, te dă și afară de la serviciu', a explicat artistul la „un PODCAST misto By Bursucu`’.

Cum menține artistul relația cu soția lui, Paula Dumitrache, după o căsnicie de aproape 30 de ani

Jean de la Craiova a dezvăluit recent secretul relației armonioase pe care o are cu soția sa, Paula Dumitrache, după aproape trei decenii de căsnicie. Artistul a pus accent pe importanța zâmbetului și a surprizelor în menținerea unei vieți de cuplu fericite.

Cântărețul de manele a explicat că, pentru el, este extrem de important ca partenerii să înceapă fiecare dimineață cu o stare de spirit pozitivă.

„Tu ce părere ai… că unu` ca mine, dacă trăiești cu unu` ca mine în casă ai timp să te superi sau să te plictisești? Nu merge! Adică la mine când te trezești dimineața trebuie să te trezești așa (zâmbește). Dacă te-ai trezit așa (e supărat), ceva nu e în regulă', a precizat acesta.

Cântărețul de manele nu-și minte niciodată partenera de viață

Jean de la Craiova a mărturisit că nu-și minte niciodată soția. Paula Dumitrache are mare încredere în partenerul ei de viață, deoarece este întotdeauna sincer cu ea și nu îi ascunde nimic.

„După 29 de ani, cum poți să minți femeia aia? Păi numai când te-ai mișcat sau respiri, mersul, intrarea în casă, cum ai intrat știe! E greu!', a spus el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton