Jean de la Craiova, la un pas să-și piardă familia! Artistul a avut un moment de rătăcire și mărturisește că s-a îndrăgostit de altcineva: „A fost o piedică în viața mea, pot să-i spun ispită. Mă îndrăgostisem, nu mai vedeam nimic...”

 Matei Bianca
.

În cadrul unui podcast, Jean de la Craiova a făcut declarații importante despre viața lui. Cântărețul de manele a trecut prin momente grele, iar el a fost la un pas să-și piardă familia! Artistul a avut un moment de rătăcire și mărturisește că s-a îndrăgostit de altcineva, însă soția lui, Paula Dumitrache, l-a ajutat să depășească această perioadă tensionată din viața lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Jean de la Craiova a fost la un pas să-și piardă familia! Artistul a avut un moment de rătăcire și mărturisește că s-a îndrăgostit de altcineva. El a explicat cum a reușit să depășească acest moment din viața lui.

jeannjeann

Citește și: Cum menține Jean de la Craiova relația frumoasă pe care o are cu soția lui, Paula Dumitrache, după o căsnicie de aproape 30 de ani: „Lasă comunicarea, iubirea, plimbarea, să vii cu ceva nou…'

Citește și: Ce obicei respectă Jean de la Craiova cu sfințenie, de 30 de ani, înaintea fiecărei cântări: „Îmi dă mare ambiție”. Ce superstiții mai are manelistul

Citește și: Anca Țurcașiu, prima reacție după ce s-a aflat că are un nou iubit: „Ce zi frumoasă!”. Imaginile care arată cât este de fericită, la 54 de ani

Citește și: David Popovici a avut o reacție la meme-ul cu Marcel Andrei de la Insula iubirii: „Bravo lui! Da, mișto!'. Campionul i-a răspuns ispitei, după ce acesta l-a felicitat pentru „medalionul de aur' de la Jocurile Olimpice 2024

Jean de la Craiova, la un pas să-și piardă familia

Jean de la Craiova a dezvăluit un episod critic din viața sa, care l-a adus aproape de destrămarea familiei. Într-o declarație sinceră, artistul a mărturisit că, la sfârșitul anilor ’90, a trăit un moment de rătăcire care i-a pus în pericol relația de familie.

Cântărețul de manele a recunoscut că între anii 1999 și 2001 a fost atras de o altă persoană, ceea ce l-a făcut să nu mai vadă nimic altceva în jurul său.

„Da, a fost (n.r.: un moment în care a simțit că-și pierde familia, un moment critic în viața lui). Cam vreo 3 ani, în 1999, 2000, 2001… A fost o piedică în viața mea, pot să-i spun ispită. Eram tânăr, adolescent, prea curtat. Mă îndrăgostisem, nu mai vedeam nimic, nu îmi mai venea să cânt… Acolo a fost frâna mea și parcă m-a întărit, mi-a deschis ochii, dar eram dus de val, deci eu nu știam nimic. Simțisem în perioada aia ceva ce n-am simțit niciodată, ceva, nu știu, e un sentiment foarte frumos. Cred că omul pentru asta e făcut, pentru asta e creat, să simtă sentimentul ăla o dată în viață. E vorba de compatibilitate, de vârstă, la adolescență simți altfel, la maturitate simți altfel, după o anumită vârstă altfel. Atunci era punctul culminant al dragostei', a mărturisit artistul la „un PODCAST misto By Bursucu`'.

Cum l-a ajutat soția lui, Paula Dumitrache, în acest episod

Jean de la Craiova a vorbit și despre cum l-a ajutat soția lui, Paula Dumitrache, în acest episod greu din viața lui. Partenera de viață a cântărețului de manele a fost alături de el și l-a ajutat să treacă peste această rătăcire.

„Prin meseria, prin darul pe care mi l-a dat Dumnezeu de a cânta, cred că am rezolvat problema asta, dar mai greuț, însă am trecut peste ea. Dacă nu o aveam pe Paula și nu mă înțelegea sau o făcea altfel decât a făcut în momentele alea, eu eram distrus, nu știu ce mai eram. Categoric nu mai era cel de acum. Ea a tras de mine și a tras cu mine! M-am dezmeticit! Acolo a fost obstacolul vieții mele, cumpănă mare', a mai completat el.

Cum menține artistul relația cu soția lui, Paula Dumitrache, după o căsnicie de aproape 30 de ani

În cadrul aceluiași podcast, Jean de la Craiova a mai explicat cum menține relația frumoasă pe care o are cu soția lui, Paula Dumitrache, după o căsnicie de aproape 30 de ani. Artistul este atent să o facă cea mai fericită femeie.

„Tu ce părere ai… că unu` ca mine, dacă trăiești cu unu` ca mine în casă ai timp să te superi sau să te plictisești? Nu merge! Adică la mine când te trezești dimineața trebuie să te trezești așa (zâmbește). Dacă te-ai trezit așa (e supărat), ceva nu e în regulă', a spus cântărețul de manele.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton