Jean de la Craiova a început să muncească de la 13 ani, ca să-și întrețină familia: „Făceam 25 de lei, mă duceam la aprozar și luam ce trebuia pentru acasă, ca să ne facă mâncare mama”

 Matei Bianca
.

În cadrul unui podcast, Jean de la Craiova a făcut dezvăluiri importante despre viața lui. Celebrul cântăreț de manele, care este apreciat de foarte multe persoane pentru muzica lui, a plecat de jos și s-a ridicat de unul singur. Artistul a fost părăsit de tată, când avea doar 13 ani, iar mama lui a fost cea care l-a crescut. El a avut o copilărie grea.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Jean de la Craiova a plecat de jos și s-a ridicat de unul singur. Poate nu multe persoane știu asta, dar artistul a fost părăsit de tată, când avea doar 13 ani. Cântărețul de manele a avut o copilărie grea și a muncit mult ca să ajungă unde e acum.

jean1jean1

Citește și: Ce obicei respectă Jean de la Craiova cu sfințenie, de 30 de ani, înaintea fiecărei cântări: „Îmi dă mare ambiție”. Ce superstiții mai are manelistul

Citește și: Ce relație are Jean de la Craiova cu fiica lui, Sabrina Dumitrache, în vârstă de 26 de ani. Artistul ascultă sfaturile tinerei: „Mă ia la întrebări, nu mă lasă să ies din casă…'

Citește și: Anca Țurcașiu, surprinsă în compania unui bărbat pe litoralul românesc, la plajă. Gesturile care au dat de bănuit că bărbatul ar fi noul ei iubit

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii a plâns la TV, când a văzut-o pe Maria că suferă din cauza iubitului ei: 'Mi s-au lăcrimat ochii. Nu mi-a plăcut să văd că…'

Jean de la Craiova a plecat de jos și s-a ridicat de unul singur

Jean de la Craiova a avut un parcurs plin de încercări până să ajungă în lumina reflectoarelor. Artistul a vorbit deschis despre dificultățile prin care a trecut în copilărie, dezvăluind că tatăl său l-a părăsit pe el și familia sa când avea doar 13 ani.

Cu o mamă rămasă singură și trei copii de crescut, viața a devenit extrem de grea pentru celebrul cântăreț de manele.

„Am trecut prin multe și am muncit foarte mult ca să am, adică lasă cântatul, că până la cântat este istorie multă. De mic copil am muncit, pentru că de la vârsta de 13 ani ne-a părăsit tata și a rămas mama, care a crescut trei copii. Era greu, foarte greu și atunci ne-am luat inima în dinți și fiecare a început să facă câte ceva. Eu, după ce ieșeam de la școală, aveam sub blocul în care stăteam un magazin de mobilă și făceam curat. Făceam 25 de lei, mă duceam la aprozar și luam ce trebuia să iau pentru acasă: fasole, cartofi, ca să ne facă mâncare mama. Deci de mic am muncit', a povestit artistul la „un PODCAST misto By Bursucu`'.

Artistul nu a avut un model în viață: „Tata ne-a părăsit, și-a găsit o doamnă'

Jean de la Craiova nu a avut un model în viața, așa cum ar fi trebuit în mod normal, deoarece tatăl lui l-a părăsit și a plecat cu o femeie atunci când el avea doar 13 ani. Artistul a știut ce să facă pentru ca să-i fie bine în viață.

„Tata ne-a părăsit, și-a găsit o doamnă. Dacă am avut un model în viață și poate am omis chestia asta, poate mi-a plăcut așa drumul lui în viață sau comportamentul lui, ideea lui de a urca în viață mai ușor… eu am vrut să fiu mai bun ca el, am vrut să fiu peste. Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă', a mai completat el.

Ce relație are Jean de la Craiova cu fiica lui

Jean de la Craiova a vorbit despre relația pe care o are cu fiica lui, Sabrina Dumitrache. Artistul ascultă sfaturile tinerei în vârstă de 26 de ani.

„Mă ia la întrebări, nu mă lasă să ies din casă. Mă întreabă: Unde te duci îmbrăcat așa colorat? Păi zic mă duc la un concert la mare. După e de acord cu ce port. Ies așa pe stradă, îmbrăcat ca pentru concert că mi-e greu să mă schimb în mașină, mai ales că fug de la o locație la alta', spunea cântărețul, în urmă cu câțiva ani, în cadrul emisiunii Prieteni de la 11.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton