"Au atins tot ce există Sfânt în lumea asta. De la Mormântul Sfânt, până la Piatra Ungerii, cruci moaște și sfinți. Nu cred că aș putea să mă despart niciodată..." Jean de la Craiova spune care e talismanul lui norocos

 Cica Cristina
.

Jean de la Craiova a vorbit despre talismanul lui norocos, de care nu se desparte niciodată. Rareori s-a întâmplat să lase acasă obiectele despre care spune că l-au însoțit peste tot în lume. Este vorba despre niște scrisori foarte vechi, pe care el le-a scris și a explicat ce anume a scris.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jean de la Craiova se numără printre cei mai cunoscuți și mai apreciați interpreți de muzică de petrecere de la noi din țară. „Vă pupă Jean” e una dintre replicile, cu care artistul a câștigat inima publicului, după participarea la „Dansez pentru tine”. Ajuns la vârsta de 53 de ani, cântărețul de manele se poate considera un bărbat extrem de norocos. Nu doar că se bucură de o carieră de succes, dar are și o căsnicie longevivă și o familie de care se simte extrem de mândru.

jean-de-la-craiova-13jean-de-la-craiova-13

Jean de la Craiova spune care e talismanul lui norocos

Jean de la Craiova a vorbit despre talismanul lui norocos. Este vorba despre niște scrisori foarte vechi, niște dorințe pe care artistul le-a scris când în copilărie. De atunci, le poartă cu el peste tot, de la Mormântul Sfânt, până la Piatra Ungerii, unde s-a născut Iisus Hristos, cruci moaște și sfinți, susține el.

Am un talisman asupra mea de când eram mic. Cred că de vreo 2-3 ori l-am uitat acasă. În rest, a fost numai cu mine de la vârsta de 12-14 ani. Sunt niște scrisori foarte vechi, de când eram mic. Niște scrisori scrise de mine și care au atins tot ce există Sfânt în lumea asta. De la Mormântul Sfânt, până la Piatra Ungerii, unde s-a născut Iisus Hristos, cruci moaște și sfinți. Nu cred că aș putea să mă despart niciodată de el. Sunt niște dorințe scrise cu patos', a povestit Jean de la Craiova în cadrul unei emisiuni, potrivit kfetele.ro.

Citește și: De ce nu se afișează Jean de la Craiova niciodată alături de soția lui: „Cum să nu fie geloasă?”

Citește și: „Te filmează și apoi îți spune să îi dai banii înapoi”. Jean de la Craiova dezvăluie ce se întâmplă, de fapt, cu sumele uriașe primite de maneliști, la dedicații

Citește și: Iulia Vântur comentează zvonurile despre despărțirea de Salman Khan: „N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata? De fiecare dată când vin în țară…”

Citește și: Cristina Șiscanu, mărturisire cu ochii în lacrimi: „Dacă voi credeți că viața mea este de divă și de răsfăț continuu, vă înșelați. Probabil iar sunt în prag de burnout”

Jean de la Craiova a dezvăluit secretul căsniciei sale de 27 de ani

Jean de la Craiova susține că o căsnicie frumoasă, care să dureze atât de mulți ani, trebuie întreținută în mod constant, iar el și soția lui fac asta de nu mai puțin de 27 de ani. „Fluturii în stomac', așa cum spune manelistul, nu vin de la sine, ci trebuie „hrăniți', iar exemplele celor care au reușit asta sunt bune de urmat.

‘Îmi iau referințe din toate colțurile lumii, de la toate cuplurile astea care au rezistat și folosesc și eu acasă, plus cu ce mai sunt eu antrenat. E frumos să iubești, e frumos să ai fluturii ăia cât mai multă vreme’, a spus Jean de la Craiova, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

Jean de la Craiova spunea în urmă cu ceva vreme că este foarte important pentru el cuvântul soției. Cu toate că el este capul și imaginea familiei, în casă, șefă ar fi soția lui. 

‘De 27 de ani îți dai seama că a înțeles despre ce este vorba. Știe ce a luat, mai pe limba noastră, știe ce are la ușă. Nu pot să o păcălesc, să o mint. Ea este șeful’, a mai spus el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton