Adio, dar rămân cu tine! Jennifer Meyer a depus actele de divorț abia după 4 ani de la despărțirea de Tobey Maguire

 Stamen Diana
.

În 2016, Jennifer Meyer și Tobey Maguire anunțau că se despart și iată că abia acum, după patru ani, fosta soție a actorului a decis să depună actele de divorț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Soția actorului din Spiderman a depus actele de divorț, la patru ani de la despărțirea lor. Jennifer Meyer a depus zilele trecute actele de divorț, iar Tobey Maguire continuă să o sprijine pe mama copiilor lui în afacerea pe care o are.

Se pare că cei doi s-au despărțit de comun acord și sunt în relații foarte bune.

În ultimii doi ani, Tobey Maguire s-a întâlnit cu Tatiana Dieteman, cea cu care avea și foarte multe fotografii pe rețelele de socializare.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit: „I-a găsit mesaje cu altă femeie'. Primele declarații ale afaceristului

Tobey MaguireTobey Maguire

Tobey Maguire și Jennifer Meyer s-au despărțit după 9 ani de mariaj

Tobey şi Jennifer au anunțat printr-un comunicat la vremea respectivă că nu mai formează un cuplu.

„După multă chibzuinţă şi numeroase considerente, am luat hotărârea să ne despărţim. În calitate de părinţi devotaţi, prioritatea noastră rămâne să ne creştem copiii împreună, înconjuraţi de dragoste, respect şi prietenie', anunțau cei doi în 2016.

Tobey şi Jennifer, fiica lui Ronald Meyer, un om de afaceri important de la Hollywood, s-au cunoscut în 2003 şi s-au căsătorit 4 ani mai târziu în cadrul unei ceremonii intime în Hawaii. Cei doi au împreună doi copii, Otis si Ruby.

Citește și: Simona Halep are COVID-19. Antrenorul ei, despre infectarea sportivei: „Are simptome medii. Nici ea nu știe de unde a luat virusul'

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton