Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit! Anunțul făcut de artistă: "Viața ca femeie singură..."

 Cica Cristina
.

E oficial! Jessie J și Channing Tatum și-au spus „adio” după doi ani de relație. După ce mult timp s-a speculat cu privire la o posibilă despărțire, artista a pus punct acum tuturor speculațiilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit, din nou! Într-adevăr, au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, însă mulți s-ar fi așteptat să bată mai degrabă clopote de nuntă.

Din păcate, se pare că Jessie J și Channing Tatum nu și-au putut rezolva diferendele și au ales să meargă pe drumuri separate.

Citește și: George Burcea povestește detalii intime despre relația cu Viviana, dar încă nu e sigur pe relație:„Vorbim peste un an'

Confirmarea despărțirii a venit chiar din partea artistei, care a publicat un mesaj controversat pe rețelele de socializare. Înbrăcată într-o rochie neagră, Jessie J a postat un videoclip în care dansează provocator. Ceea ce a atras atenția a fost mesajul scris în dreptul acestuia.

„Viața ca femeie singură pe timp de pandemie', a scris Jessie J, ceea ce confirmă speculațiile cu privire la despărțire.

Citește și: Lidia Buble rupe tăcerea la 5 luni de la despărțirea de Răzvan Simion! Cum se înțeleg acum:„Suntem doi oameni maturi'

Jessie J și Channing Tatum, dragoste cu năbădăi

Povestea de dragoste dintre Jessie J și Channing Tatum a început în 2018, când cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre. Relația a fost confirmată la acel moment de cântăreață, care i-a dedicat partenerului ei o piesă într-un concert. Se întâmpla în septembrie 2019.

Citește și: George Burcea încă poartă verigheta, chiar dacă locuiește cu Viviana Sposub?Actorul de la Ferma spune adevărul despre gestul care a stârnit controverse

Recording Academy and Clive Davis 2020 Pre-GRAMMY GalaRecording Academy and Clive Davis 2020 Pre-GRAMMY Gala

De atunci, însă, relația lor nu a mers în linie dreaptă. Primele semne că relația s-ar afla pe butuci au venit când au anunțațt că vor face o pauză. Totuși, nu a rezistat mult timp departe unul de celălalt.

Se pare însă că povestea lor a ajuns iarăși la final, însă nu se știe pentru cât timp. Rămâne de văzut dacă de data aceasta este definitiv sau vom asista la o nouă împăcare. Până la urmă, încurcate sunt căile… iubirii!

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton