Jorge își cere soția în căsătorie în fiecare an: "Am cerut-o iar cu un inel nou, frumos și surprinzător, chiar nu se aștepta". Ce spune despre aniversarea de 11 ani a mariajului cu Ramona Prodea/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Până la 42 de ani, pe care-i împlinește curând, Jorge a bifat cam tot ce era de bifat – soț, tată, cântăreț, actor, prezentator de show, dar și concurent și, nu în ultimul rând, gazda propriului podcast de succes. Nimeni și nimic nu pare să-l descumpănească, nici măcar a doua accidentare la „Survivor, urmată de o nouă operație la genunchi, atât timp cât are un scop bine definit, dar și cea mai frumoasă familie, pentru care merită din plin să lupte. Cât despre latura sentimentală, aflați că Jorge își cere soția în fiecare an… Cu inel, nu așa oricum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat #teamjorge la revenirea ta acasă? Cum ai fost răsfățat de Ramona și de copii? Ce ți-a lipsit cel mai mult în Republica Dominicană, de la mâncare la ritualuri zilnice?

Mi-au lipsit îmbrățișarea copiilor, energia familiei, „te iubesc, spus fără motiv și multe altele pe sufletul meu. De mâncare nu mi-a păsat deloc. Mănânc chiar mai puțin decât înainte. Profit de faptul că am slăbit în competiție și vreau să păstrez.

ramona-si-jorgeramona-si-jorge

Citește și: „Tata a murit în biserică, la 50 de ani, a fost un șoc pentru mine”. Cum și-a revenit Jorge după decesul tatălui și cum l-a schimbat durerea trăită

Citește și: Jorge a trecut prin momente foarte grele, după divorțul de Alina Laufer: „Am plâns două luni în casă, nu mai aveam niciun leu”. Cine l-a salvat

Citește și: Deea Maxer, despre căsătoria cu Robert Drilea: „Dacă m-ar fi cerut după 2 luni de relație, în nebunia mea de îndrăgosteală, aș fi acceptat”

Ciitește și: Romanița Iovan, totul despre noaptea în care Adrian Iovan l-a împușcat pe Bogdan Iancu, hoțul care a intrat peste ei în casă: „A alergat, a intrat în bucătărie, s-a aruncat pe geam de la etajul 1. Adrian s-a dus să vadă, a luat pușca. Nu a tras…”

Ce spune Jorge despre aniversarea de 11 ani a mariajului cu Ramona Prodea

În luna iunie împlinești 42 de ani. Ești mulțumit de viața ta? Ce ai bifat și ce nu până acum din ce ți-ai propus?

Sunt foarte fericit și recunoscător că sunt sănătos. Vârsta chiar nu contează, dacă pui suflet și ai pasiuni. Te poți redescoperi și la 65. Cred despre mine că sunt capabil de orice și atrag ceea ce sunt. Lucrez la mine și mereu îmi doresc să fiu mai bun. Până acum am bifat multe, dar încă mai am câteva de bifat. Sunt concentrat pe visurile cele mai mari.

Anul acesta, tu și Ramona împliniți 11 ani de căsnicie, o relație longevivă. Știu că mariajul vostru nu a fost lipsit de încercări. Care au fost cele mai grele momente și ce v-a ținut împreună, de fapt, în pofida a orice?

Studiile arată că partenerii veniți din căsătorii anterioare au șanse mai mari de a rezista mai mult timp, și chiar pentru totdeauna. Cred că îndepărtarea egoului, sinceritatea, atracția nebună și energia pozitivă ne-au ajutat să fim împreună atât timp. Cu siguranță, și venirea lui David a contribuit. Nimic nu e întâmplător și chiar ne gândeam zilele trecute cât de norocoși suntem să fim împreună.

Jorge își cere soția în căsătorie în fiecare an

Care este cea mai frumoasă surpriză pe care i-ai făcut-o tu Ramonei în ultimul timp? Ești genul de soț romantic, atent cu femeia de lângă el, chiar și după un deceniu de căsnicie? Mulți parteneri de cuplu spun că, în timp, dispare pasiunea…

Ultima surpriză a fost să o cer iar… cu alt inel… Fac asta în fiecare an. Am fost în Barcelona și am cerut-o iar cu un inel nou, frumos și surprinzător, chiar nu se aștepta. Deși fac asta în fiecare an.

Ce-ți place cel mai mult la soția ta? Cu ce te-a vrăjit când ai cunoscut-o și ce te atrage și acum cel mai mult la ea?

E o femeie inteligentă mental și emoțional, puternică, relaxată și suntem pe aceeași energie. Gândește matur, îi plac provocările, e sexy, o mamă genială. Chiar sunt norocos.

Cum gestionează Jorge tensiunile în familie

Când apar neînțelegeri în familie, care sunt punctele nevralgice și cine le dezamorsează primul? Ești genul care ține supărarea sau îți pui umorul la treabă și o dai pe glumă?

Eu sunt cel care destinde atmosfera sau chiar inițiez discuția de împăcare, culmea!, chiar dacă ea e cea care a greșit. Eu nu pot să mă culc supărat. Vreau să lămurim și să ne revenim la energia bună.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton