Jorge s-a împăcat cu Jador după Survivor All Stars: "A lăsat un mesaj, în care își cerea scuze pentru ce a spus despre mine. Dacă cineva mă atacă pe nedrept...". În ce relații a rămas cu Zanni și cu Războinicii / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Jorge s-a împăcat cu Jador după Survivor All Stars. Spiritele s-au încins de-a lungul timpului în cadrul competiției de la PRO TV, iar artistul ne-a vorbit în exclusivitate despre cum s-au petrecut lucrurile în Republica Dominicană și în ce relații a rămas cu foștii colegi, Faimoși sau Războinici, dat fiind că a trecut prin ambele tabere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Jorge, crezi sau nu, ultimul nostru interviu s-a petrecut înainte ca tu să pleci la Survivor, în 2023. Și iată că acum vorbim din nou, de data asta după ce ai revenit de la „Survivor all Stars! Ce faci, cum te regăsim?

Sunt bine, în general. Un pic șifonat la genunchiul stâng. Am ajuns la performanța de a mă opera și a doua oară, după două accidentări la „Survivor. Alții au câștigat sezoane, eu dau doctoratul la operații și recuperări.

jorge-survivor-7jorge-survivor-7

Jorge: „În Survivor, la fel ca în viață, totul ține de tine”

Experiența asta cum a fost? De data asta, ați fost concurenți unul și unul, la crème de la crème, cum se zice, dar, zic eu, și orgoliile au fost pe măsură. Cu ce sentimente ai revenit din Republica Dominicană?

Am învățat multe și de data aceasta. În „Survivor, la fel ca în viață, totul ține de tine, de cât de dispus ești să îți depășești condiția, fricile și cât poți să înduri fără oamenii și obiceiurile pe care le iubești

Am trăit, cumva, un sentiment de déjà vu, pentru că, din păcate, te-ai accidentat din nou, și asta a pus capăt drumului tău… Care sunt lecțiile cele mai importante pe care le-ai învățat la „Survivor all Stars de data aceasta?

Să nu mai iau plasă. (zâmbește) Zic asta pentru că într-o plasă mi s-a blocat adidasul și am căzut, răsucindu-mi genunchiul operat. Lecțiile sunt mai multe, dar nici experiența asta nu ar fi existat, dacă nu acceptam să merg la „Survivor. Așa că nu am niciun regret.

De ce s-a simțit mai bine Jorge în tabăra Războinicilor, decât în cea a Faimoșilor

M-a mirat să te văd trecând din tabăra Faimoșilor la Războinici, dar mi s-a părut că acolo te-ai simțit mai în largul tău… De data asta pare că nu ai rezonat cu foștii colegi de echipă. De ce?

Aveam energii diferite. Probabil și pentru faptul că nu sunt genul care să îi lingușească pe ceilalți. Nu a convenit nimănui când le demascam strategiile și manipulările. Au încercat să mă excludă din a doua săptămână. La Războinici, atmosfera era de „recunoștință că suntem „aici. Ei se bucurau de fiecare zi, fără încrâncenări, vorbe aiurea sau bisericuțe. Te simțeai în largul tău. Ceea ce s-a și văzut pe mine. Asta îi supăra pe Faimoși. Că eu mă bucuram. Dar nu mă bucuram că pierdeau ei. Ma bucuram că mă simțeam bine.

Citește și: Jorge, afirmații neașteptate despre concurenții Survivor All Stars: „Există oameni manipulatori în competiție și foarte strategi, dar și mulți care, fără să își dea seama, sunt manipulați'. Cât s-a îngrășat după ce s-a întors acasă / EXCLUSIV

Citește și: Cum își cresc Jorge și Ramona Prodea copiii: „Sunt genul de tată care le lasă spațiu. Ne implicăm atât cât ne permit…”. Cum se înțeleg Ilinca, David și Karina, în ciuda diferențelor de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: 'E evident că e un tip agresiv, el având antecedente cu un alt ordin de restricție de la fosta soție…' Cristina Cioran, dezvăluiri neașteptate despre trecutul lui Alex Dobrescu, după ce a obținut un alt ordin de restricție / EXCLUSIV

Citește și: Jador a fost suspect de cancer: „M-am speriat foarte tare. Cum să-i spun eu mamei mele că e posibil să mor?'. Ce i-au descoperit medicii anul trecut, când a ajuns la spital

Jorge s-a împăcat cu Jador după Survivor All Stars

Dat fiind că noi vedem, practic, un rezumat al întâmplărilor de peste zi, aș vrea să ne povestești tu cum au stat lucrurile, de fapt. Ai intrat în conflict cu Jador, cu Andrei Ciobanu și nici cu Zanni nu ai fost pe aceeași lungime de undă. Care este partea ta de adevăr, ce te-a deranjat la comportamentul lor?

Cu Zanni, chiar am fost OK. Cu Jador, am lămurit situația, când am ieșit din competiție, am găsit un mesaj de la Jador, în care își cerea scuze pentru ce a spus despre mine și că nu a fost OK că a făcut asta. Eu sunt pacifist și toată lumea știe că sunt calm și onest, dar, dacă cineva mă atacă pe nedrept, am tot dreptul să mă apăr, chiar dacă asta înseamnă să ies un pic din principiile mele.

Cu cine a rămas Jorge în relații bune din echipa Războinicilor

Ca să fac o glumă, care sunt concurenții pe care dacă nu i-ai mai întâlni niciodată tot ar fi prea devreme și cu cine ai legat prietenii la „Survivor all Stars?

Am legat prietenii cu Războinicii. Cu Alex Delea, Sorin, Iancu, Robert și Duli. Cu ei m-aș întâlni oricând la orice oră. Suntem pe aceeași lungime de undă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton