Juno are o nouă iubită, după despărțirea de Jo: „Mă văd cu cineva. Iau lucrurile așa cum vin și văd ce se întâmplă”

 Matei Bianca
.

Juno are o nouă iubită, după despărțirea de Jo. Artistul a vorbit deschis despre femeia care îl face fericit în momentul de față și a mărturisit că nu își dorește să forțeze sau să grăbească lucrurile, ci vrea ca totul să vină natural. Cântărețul trece printr-un proces de vindecare, după ce el și artista au pus punct relației pe care o aveau. Cei doi au fost împreună timp de patru ani, dar, la un moment dat, au decis să meargă pe drumuri separate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

După despărțirea de Jo, Juno pare să fi găsit din nou echilibrul în viața sa sentimentală. Artistul a dezvăluit că trece printr-un proces de vindecare, iar recent a început să se vadă cu o nouă persoană. Fără a forța lucrurile, cântărețul se concentrează pe liniștea sa și pe poveștile frumoase de dragoste, astfel că lasă totul să decurgă natural.

juno-jo4juno-jo4

Citește și: Jo și Juno s-au despărțit definitiv, după patru ani de relație. Care este motivul: „Nu mai suntem împreună. Vreau să fiu liniștită, liberă…'

Citește și: Jo și Juno s-au împăcat? S-au filmat în ipostaze tandre, în ultima lor piesă: „Nimeni nu ne poate despărți…”

Citește și: De la ce a pornit, de fapt, scandalul dintre Alin Simoiu și Cornel Luchian de la Insula Iubirii. Romeo Vasiloni a intervenit între ei: „Am mesaj de la el când îmi spune să…'

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au avut ultimul termen în procesul de divorț. Ce a cerut designerul, care au fost martorii și de ce au petrecut șapte ore la Judecătoria Buftea: 'A fost…'/ EXCLUSIV

Juno are o nouă iubită, după despărțirea de Jo

După despărțirea de Jo, Juno pare să-și fi găsit din nou liniștea și echilibrul în viața sa personală. Artistul a vorbit deschis despre starea sa emoțională și procesul de vindecare prin care trece în această perioadă din viața lui.

Cântărețul a recunoscut că se întâlnește cu cineva, însă a subliniat faptul că nu grăbește lucrurile și preferă să lase totul să decurgă natural.

„Sunt bine, sunt împăcat cu mine. Trec prin tot felul de procese de vindecare, de autocunoaștere, încerc să fiu într-o stare cât mai bună sufletește ca să atrag cât mai bine, ce dai, aia primești.

Să zicem că mă văd cu cineva, îți dai seama, sunt un băiat tânăr, încerc să găsesc și ce e bine pentru mine. Ce e bine pentru oricine: liniște, pace, povești frumoase, să trăiești. Probabil toți facem asta mai mult sau mai puțin (n.r.: caută tipare), bazat pe trecutul nostru, cred că toți avem tipare, nu caut nimic, iau lucrurile așa cum vin și văd ce se întâmplă', a spus cântărețul pentru spynews.ro.

Ce părere are artistul despre aplicațiile de dating: „Sunt curios dacă și-a găsit cineva jumătatea pe vreo aplicație sau la club'

Și asta nu este tot! Juno a vorbit deschis despre părerea pe care o are cu privire la aplicațiile de dating. Cântărețul a ținut să precizeze faptul că niciodată nu și-a instalat o astfel de aplicație, deoarece nu consideră că își poate găsi jumătatea acolo.

„Nu am avut niciodată în viața mea nicio aplicație de dating, sunt curios dacă și-a găsit cineva jumătatea pe vreo aplicație de dating sau la club', a declarat artistul.

De ce s-au despărțit Jo și Juno, după patru ani de relație

În luna noiembrie a anului trecut, Jo a vorbit despre motivul pentru care el și Juno s-au despărțit, după o relație frumoasă care a durat patru ani. Cântăreața a spus că relația cu artistul a devenit toxică, iar din acest motiv nu mai puteau continua.

„Noi în momentul ăsta nu mai suntem împreună. Eu nu mă văd o viață întreagă făcând asta. Nu vreau să fac asta o viață întreagă. Mă văd lângă el o viață întreagă când suntem noi bine, când suntem noi cel mai bine din viața noastră (…) Nu vreau să fac asta toată viața, adică vreau să fiu bine, vreau să fiu happy, vreau să fiu liniștită, vreau să fiu liberă, să mă simt eu în toată puterea mea și în toată nebunia mea.

Îl iubesc și o să îl iubesc toată viața mea, e unul dintre cei mai mișto oameni pe care îi cunosc, dar am nevoie să mă adun un pic și să fiu cu mine, mă pierdeam din ce în ce mai tare. Uitasem complet, nu mă mai găseam deloc, nu e ok. Nimeni nu a greșit cu nimic ca să trecem prin asta', a declarat artista în podcastul moderat de Jorge.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton