Justin Bieber și Hailey Baldwin, primele imagini de la cununia religioasă. Cei doi au făcut nuntă cu 150 de invitați

 Oana Popoiag
.
Justin Bieber și Hailey Baldwin nuntaJustin Bieber și Hailey Baldwin nunta

După ce în toamna anului trecut s-au cununat civil la New York, Justin Bieber și Hailey Baldwin au făcut nunta, eveniment la care au luat parte peste 150 de apropiați ai cuplului. Cântărețul a postat apoi în social media câteva fotografii care îi trădează pe deplin fericirea.

Nimeni nu dădea mari șanse cuplului format din Justin Bieber (25) și Hailey Baldwin (220, dar iată că cei doi nu doar că ajuns soț și soție, dar nu se mai opresc din jurăminte. După ce s-au cununat civil la New York în toamna anului trecut, cei doi au făcut o a doua nuntă, într-un décor idilic din Carolina de Sud, unde și-au invitat circa 150 de prieteni.

Printre prietenii celebri ai cuplului, ce au luat parte la nuntă, s-au numărat Kendall Jenner, Kylie Jenner și Ed Sheeran.

Justin Bieber nu a semnat contract prenupțial cu Hailey Baldwin. Poate pierde o avere dacă divorțează

Este literă de lege în lumea celor bogați și celebri că fără contract prenupțial nu mergi la altar. La Justin Bieber nu a ajuns această informație sau poate că este atât de îndrăgostit de Hailey Baldwin încât a uitat de avere. Și ce avere! Artistul are 250 de milioane de dolari în cont, din care poate pierde o sumă considerabilă dacă divorțează de iubita model. Artistul nu a semnat niciun contract prenupțial cu partenera sa, ceea ce înseamnă că, în caz de divorț, aceasta are dreptul la o parte considerabilă din averea de circa 250 de ilioane de dolari a acestuia. Având în vedere că Hailey are o avere de ‘doar’ două milioane de dolari, este evident cine ar ieși mai ‘șifonat’ dintr-un posibil divorț.

Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Simona Gherghe a ales nașii băiețelului său. Primele detalii despre botezul micuțului Vlad – EXCLUSIV

Catrinel Menghia a botezat-o pe Caroline, fetița ei de șapte luni. Primele imagini de la petrecere

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton