Karmen Simionescu exclude împăcarea cu Bogdan Căplescu, tatăl fiicei sale: „Ne-am dat seama că nu se mai poate. Nu e de întors. Am încercat până nu am mai putut...”

 Matei Bianca
.

Karmen Simionescu exclude împăcarea cu Bogdan Căplescu, tatăl fetiței sale. Artista a explicat că decizia de a se separa a fost una luată de comun acord. Cântăreața a declarat că nu mai există cale de întoarcere, deoarece au ajuns amândoi la concluzia că aceasta este cea mai bună soluție pentru ei și familia lor. Cei doi au încercat să „repare' relația până în momentul în care nu au mai putut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

În urmă cu o lună, Karmen Simionescu a anunțat pe rețelele de socializare că ea și Bogdan Căplescu au pus punct relației, după șase ani în care au trăit împreună. Cei doi au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate, deoarece au ajuns la concluzia că sunt foarte diferiți unul de celălalt.

karmen4karmen4

Citește și: Cum a anunțat-o Karmen Simionescu pe fetița sa despre despărțirea de tatăl ei, Bogdan Căplescu: „Știe prin ce am trecut, își dorește ca mama ei să fie bine'. Ce spune artista despre infidelitate

Citește și: Motivul despărțirii dintre Karmen Simionescu și tatăl fetiței sale, Bogdan Căplescu: „Pot să spun în mod oficial că nu a fost vorba de înșelat. Ceea ce s-a întâmplat cu adevărat…'

Citește și: Fiul Manuelei Hărăbor a împlinit 34 de ani. Ce declarație emoționantă i-a făcut Bianca Brad lui Andrei: „Mi-a atins inima. Mi-a făcut mie un dar foarte prețios. De câte ori ne întâlnim…”

Citește și: Silvia Dumitrescu a împlinit 65 de ani. Unde își serbează artista ziua de naștere și cum s-a transformat de-a lungul timpului: 'Anul acesta o să fiu…'/ EXCLUSIV

Karmen Simionescu exclude împăcarea cu Bogdan Căplescu, tatăl fetiței sale

Karmen Simionescu a vorbit deschis despre relația cu fostul său partener de viață, Bogdan Căplescu, și a exclus orice posibilitate de împăcare. Artista a menționat faptul că decizia separării a fost luată de comun acord, pentru binele amândurora și al fiicei lor, Sofia, în vârstă de 5 ani.

Fiica lui Adrian Minune a spus că, deși viața este imprevizibilă, în acest moment, împăcarea nu este o opțiune pentru ei, fiind convinsă de faptul că această alegere este cea mai bună pentru toți.

„Nu e de întors, amândoi am ajuns la concluzia că e mult mai bine și pentru noi individual, și pentru Sofi chestia aceasta. Nu ai de unde să știi ce îți rezervă viața, doar că atâta timp cât a fost o decizie luată de comun acord, nu a plecat vreunul din noi. Ne-am dat seama că nu se mai poate. Dumnezeu știe ce e cel mai bine pentru toată lumea', a explicat artista la „un PODCAST misto By Bursucu’'.

Cei doi au încercat să „repare' relația

Karmen Simionescu a mărturisit că ea și Bogdan Căplescu au încercat să „repare' relația, însă au ajuns la concluzia că nu se mai poate. Artista suferă și acum după separare, însă încearcă să treacă cu bine peste toate greutățile care au apărut în viața ei.

„Am încercat până nu am mai putut, adică noi am încercat întotdeauna. Am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi, Sofi și pentru familiile noastre. Am suferit mult și poate încă mai sufăr, dar nu îmi dau seama, Eu cred cu tărie că fiecare om vine în viața ta să te învețe ceva și cred cu tărie că Dumnezeu are un plan pentru fiecare om din lumea asta', a mai adăugat ea.

Motivul despărțirii dintre Karmen Simionescu și tatăl fetiței sale, Bogdan Căplescu

Karmen Simionescu a vorbit despre motivul care a dus la despărțirea de Bogdan Căplescu. Separarea nu a fost provocată de infidelitate. Fiica lui Adrian Minune a explicat că relația s-a încheiat din cauza unor diferențe între ea și fostul partener de viață.

„Pot să spun în mod oficial că nu a fost vorba nici de partea mea, nici de partea lui niciodată, în șase ani, de înșelat. Ceea ce am comunicat în presă este ceea ce s-a întâmplat cu adevărat. Suntem două persoane care s-au iubit extraordinar de tare, doar că nu au reușit să ajungă la un numitor comun.

Nu am altă explicație… decât faptul că suntem construiți total diferit și atât. Asta este concluzia la care cu adevărat am ajuns și ăsta e motivul pentru care așa s-au întâmplat lucrurile', a declarat cântăreața.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton