Karmen Simionescu a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre despărțirea de tatăl fetiței sale, Bogdan Căplescu: „Suntem două persoane care s-au iubit extraordinar de tare”

 Matei Bianca
.

Karmen Simionescu a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre despărțirea de tatăl fetiței sale, Bogdan Căplescu. Fiica cântărețului de manele Adrian Minune nu s-a mai putut abține și a început să plângă. Artista a declarat că ea și fostul partener de viață s-au iubit foarte mult, însă au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate. Iată ce declarații a făcut cântăreața cu privire la acest subiect delicat din viața ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi s-au despărțit în luna septembrie a acestui an, iar anunțul a fost făcut de fiica lui Adrian Minune. Artista și fostul ei partener de viață au împreună o fetiță minunată, pe Sofia, de care se ocupă împreună.

karmen4karmen4

Citește și: De ce a decis Karmen Minune să nu-și înscrie momentan fetița la școală: „Mi-a fost milă de ea…”. Sofia repetă grupa mare

Citește și: Adrian Minune, adevărul despre divorțul fiicelor sale, Karmen și Adriana: „Eu nu cred că foile țin oamenii. Toate trec'

Citește și: Alexia Eram, întâlnire de gradul zero cu actorul Lucien Laviscount, Alfie din Emily in Paris: „Un moment de neuitat în Orașul Luminilor”. Cum au reacționat Inna și Andreea Esca

Citește și: România îndeplinește condițiile pentru a călători în America fără viză. Ambasadorul român în SUA: „Vor exista beneficii importante pentru noi”

Karmen Simionescu a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre despărțirea de tatăl fetiței sale, Bogdan Căplescu

Karmen Simionescu a fost invitată la „un PODCAST misto By Bursucu’', unde a vorbit despre mai multe subiecte importante din viața ei. Printre altele, fiica lui Adrian Minune a discutat despre separarea de partenerul ei de viață.

Artista a izbucnit în lacrimi în momentul în care a vorbit despre despărțirea de tatăl fetiței sale, Bogdan Căplescu. Ea nu s-a mai putut abține și a început să plângă.

„Karmen Simionescu: Suntem două persoane care s-au iubit extraordinar de tare.

Bursucu`: Ai fost vreodată la psiholog?

Karmen Simionescu: Da, de multe ori. Chiar și acum.

Bursucu`: Tu ai avut un mode – pe mama ta. Nu te-ai simțit niciodată pregătită să lupți la fel de mult?

Karmen Simionescu: Pentru că o femeie când nu mai poate, nu mai poate.

Bursucu`: Ai fi condamnat-o dacă renunța?

Karmen Simionescu: Nu, niciodată. Aș fi susținut-o.

Bursucu`: Cât ai suferit?

Karmen Simionescu: Mult.

Bursucu`: Te-ai uitat în ochii copilului tău și i-ai spus că nu mai poți?

Karmen Simionescu: Sofi este scopul meu suprem în viața asta', a fost discuția dintre cei doi.

Ce spune artista despre legătura cu Bogdan de la Ploiești, după ce s-a speculat că au o relație

Și asta nu este tot! Karmen Simionescu a vorbit deschis și despre legătura cu Bogdan de la Ploiești, după ce s-a speculat că au o relație. Bursucu` a întrebat-o subtil dacă există sentimente între ei, iar ea a precizat că nu.

„Bursucu`: Bogdan de la Ploiești. Speculația generală: domnule, ea a divorțat, el s-a despărțit.

Karmen: Stai să mai vedem dacă mai suntem prieteni după podcast-ul ăsta', au spus aceștia.

Din ultimele apariții pe care le-au avut împreună, mai ales că au colaborat la o melodie de pe platforma YouTube, se poate observa că cei doi artiști se înțeleg foarte bine unul cu celălalt și sunt prieteni.

Karmen Simionescu a anunțat despărțirea de Bogdan Căplescu

La începutul lunii septembrie, Karmen Simionescu a anunțat despărțirea de Bogdan Căplescu. Artista a menționat faptul că au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate, iar în aceste momente își doresc doar liniște.

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta. (…) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit.

Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii', a precizat ea în videoclipul pe care l-a făcut pe platforma de socializare TikTok.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton