Khloe Kardashian, înșelată de Tristan Thompson cu cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner. Jordyn Woods rupe tăcerea

 Stamen Diana
.

Recent, liniștea din familia Kardashian a fost întreruptă de un scandal monstru. Khloe Kardashian a fost înșelată de Tristan Thompson, tatăl fetiței sale, cu cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner. Jordyn Woods rupe tăcerea, după multe zile de liniște.

Nu este prima dată când Khloe Kardashian este înșelată de Tristan Thompson. Vedeta internațională a aflat că soțul ei s-a sărutat cu altă femeie chiar în perioada în care ea ea însărcinată, însă aceasta a trecut peste. Recent, un nou scandal a zguduit Hollywood-ul. Khloe Kardashian a fost înșelată de Tristan Thompson cu cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner, Jordan Woods.

Se pare că Jordyn Woods și Tristan Thompson s-au sărutat la o petrecere înainte de Valentine`s Day, chiar înainte ca Khloe și tatăl fetiței sale să plece la Los Angeles pentru a petrece timp împreună. Vestea a venit ca un trăsnet pentru vedetă și s-a despărțit imediat cum a aflat de bărbatul infidel.

La aproape o săptămână după acest scandal, Jordyn Woods rupe tăcerea. Niciuna dintre surorile Kardashian nu a făcut nicio declarație pe baza acestui subiect. Cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner și-a anunțat prietenii de pe social media că va fi invitată la o emisiune TV, însă nu a dat alte detalii.

Khloe Kardashian este profund dezamăgită și suferă îngrozitor, după ce Tristan Thompson a călcat strâmb pentru a doua oară. Kylie Jenner a rupt prietenia cu Jordyn Woods și orice afacere pe care o aveau împreună.

Mai mult, Jordyn Woods locuia împreună cu Kylie Jenner și tot timpul erau împreună.

Khloe Kardashian si Tristan ThompsonKhloe Kardashian si Tristan Thompson

Citește și: Kim Kardashian suferă de psoriazis. Cumplita boală i-a atins și fața!

Citește și: Khloé Kardashian a născut o fetiță. Iubitul infidel i-a fost alături

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton