La 54 de ani, Loredana Groza a pozat într-un body mulat, cu imprimeu îndrăzneț: "Când ai îndoieli, poartă-ți doar încrederea și nimic altceva". Cum au reacționat fanii

 Dumba Gabriela
.

Comparată deseori cu Madonna datorită stilului excentric, Loredana Groza a bifat recent încă o apariție controversată pe rețelele de socializare. La 54 de ani, cântăreața a pozat într-o ținută provocatoare, care le-a pus imaginația la încercare celor care o urmăresc pe rețelele de socializare, dar și spiritul critic. Nu toată lumea din online a primit bine îndrăzneala Loredanei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Loredana se ocupă singură de aparițiile ei și a pus suflet în fiecare ținută. Artista știe că moda e ciclică, astfel că nu-și vinde hainele, ci le rotește în funcție de trenduri. Cu fiecare apariție publică a stârnit controverse, iar postările de pe conturile de socializare sunt asaltate de sute comentarii pro sau contra. Unii o felicită pentru curaj, alții o sfătuiesc să fie mai decentă „pentru vârsta ei”.

c150-0a97b5c2-1715755344f8e73ccbc150-0a97b5c2-1715755344f8e73ccb

Loredana Groza a pozat într-un body mulat, cu imprimeu îndrăzneț

La 54 de ani, Loredana Groza este mai curajoasă ca niciodată în alegerile vestimentare. Nu s-a temut niciodată de gura lumii, iar acum cu atât mai puțin și nici criticile de pe rețelele de socializare nu-i răpesc din dorința de a-și expune formele.

Recent, Loredana a postat pe Instagram o fotografie în care poartă un body cu un imprimeu hiperrealist cu sânii goi și cercei în sfârcuri. „Când ai îndoieli, poartă-ți doar încrederea și nimic altceva', a scris artista în descrierea fotografiei. Nu demult, Loredana s-a lăsat fotografiată în timp ce purta o curea, pe care scrie „pussy', cuvânt care, desigur, nu mai are nevoie de traducere.

Urmăritorii Loredanei s-au împărțit în două tabere, una care a criticat-o pentru expunere, alta care a admirat-o pentru îndrăzneală. „Sincer, te admir, dar nu pot să te felicit pentru ceva care este foarte extravagant. Totuși, de la o vârstă devenim mai înțelepți și ne gândim de mai multe ori înainte de a face ceva care nu dă bine', a comentat o urmăritoare.

„Eu cred că ea face doar ce-i place. A face ce-ți place, fără a răni pe cineva, nu este ceva răutăcios. Ea pur și simplu se joacă cu imaginea ei. Nu este doar cântăreață. Mai este și om, mai are și dorințele ei personale. Cui nu-i place să nu se uite. Să-și spună propria părere este de ajuns, dar fără jigniri subtile', a fost răspunsul unei alte urmăritoare.

Alți fani și-au exprinat surprinderea și admirația: 'Era să-mi iau plasă! Super body-ul!' sau 'Ador body-urile astea, sunt atât de realiste'.

În noiembrie 2000, după ce a devenit mama unei fete, Elena Boncea, Loredana a pozat nud în revista Playboy. Pentru ședința foto, Loredana a primit 13000 de euro, cea mai mare sumă primită de o vedetă din România până la Andreea Antonescu.

Citește și: Loredana Groza a pozat în colanți și în ipostaze provocatoare. Cum au reacționat fanii: „Arată excelent pentru vârsta ei, cu operații sau nu. Tot așa să…'

Citește și: Carmen Rădulescu, declarații neașteptate despre Loredana Groza: „Nu-mi plac oamenii infatuați, care uită de unde au plecat. Acum nici…’

Citește și: Cum arată Tania Budi fără machiaj, la 56 de ani: „Oglinda mea este mai bună decât filtrele voastre’. Nu a recurs la intervenții estetice

Ce face Loredana Groza cu hainele pe care nu le mai poartă

În atâția ani de carieră, artista și-a construit o garderobă impresionantă, cu piese cumpărate din toate colțurile lumii. Deși probabil multe dintre acestea zac nepurtate, Loredana spune că nu și-ar vinde hainele.

Mai demult spunea că o încântă și ideea unei expoziții unde să-i fie admirat stilul vestimentar.

„Nu le vând. Hainele revin în modă. Și ținutele pe care le-am creat la concertele mele sunt ținute unicat, ținute pe care, cumva, am încercat să le conserv. Și anul acesta, la Sala Palatului, voi dori să port din nou câteva dintre ținutele mele care de-a lungul timpului au însemnat ceva în momentul respectiv pentru mine și pentru fanii mei. Așa că niciodată nu se știe când ai nevoie de ele’, a spus artista pentru unica.ro, acum ceva timp.

Artista mai spune că momentele de neputință nu-i caracterizează viața: „Să știi că nu mai sunt momente din astea. Am învățat să îmi gestionez foarte bine emoțiile. Și să nu mă las copleșită de emoțiile negative.

Cred că, cu cât ne maturizăm, cu cât viața ne aduce experiențe noi, cu atât trebuie să devenim un pic mai înțelepți. Și să nu mai cădem pradă suferinței care e numai în capul nostru. Cred că de multe ori trăim în niște lucruri pe care ni le imaginăm și pe car ele creăm despre lume și despre viață. Cred că viața e mult mai simplă și mai relaxată decât pare„.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton