Larisa Drăgulescu a publicat prima imagine cu actualul soț, Marian. De ce nu a vrut să se afișeze cu el până acum: „Am vrut să treacă o perioadă mai lungă între noi, să mai crească și bebele”

 Matei Bianca
.

Larisa Drăgulescu a publicat pe rețelele de socializare prima imagine cu actualul soț, Marian. Vedeta nu îl mai ține ascuns și a decis, după o lungă perioadă de timp, să se afișeze alături de el! Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a explicat de ce nu a vrut să se afișeze cu el până acum. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actualul ei partener de viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Larisa Drăgulescu poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, la care a visat mereu, dar și o carieră de succes. Ei bine, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat pe care l-a ținut ascuns până acum.

larisa1larisa1

Citește și: Marian Drăgulescu a vorbit despre episodul în care Larisa Drăgulescu l-a acuzat că a bătut-o: „Nu am lovit-o niciodată pe Larisa de față cu copiii. A fost o chestie care s-a întâmplat foarte repede. Am fost și la poliție…'

Citește și: Cum își împarte Larisa Drăgulescu averea de două milioane de euro: „Am stabilit deja. Fiecare va avea câte două proprietăți”

Citește și: Irina Schrotter, detalii neștiute despre relația cu fiul său de 30 de ani, care locuiește în Elveția: „Prioritatea mea a fost mereu el!”. Cum se înțelege creatoarea de modă cu nora ei

Citește și: Jocurile Olimpice 2024. Ana Maria Bărbosu a primit înapoi medalia de bronz la sol, dar contestația Sabrinei Voinea a fost respinsă / Americanii au atacat decizia TAS și vor medalia înapoi

Larisa Drăgulescu a publicat prima imagine cu actualul soț, Marian

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Larisa Drăgulescu a publicat prima imagine cu actualul soț, Marian. După ce s-a despărțit de al doilea soț, vedeta a decis să-și refacă viața alături de un bărbat matur, care a și făcut-o mamă pentru a treia oară.

Până la acest moment, fosta soție a lui Marian Drăgulescu nu și-a dorit să se afișeze cu actualul partener de viață și nici nu a vrut să ofere prea multe detalii despre el, deși este bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

De ce nu a vrut vedeta să se afișeze cu actualul partener de viață până acum

Larisa Drăgulescu a vorbit despre motivul pentru care nu a vrut să se afișeze cu actualul partener de viață până acum. După ce și-a botezat băiețelul, vedeta s-a postat pe contul său personal de Facebook alături de actualul ei soț.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a decis să-l țină ascuns până în prezent, deoarece în acest fel s-a asigurat că relația este serioasă din toate punctele de vedere și, mai mult decât atât, i-a fost frică să-l posteze.

„A fost o perioadă lungă în care n-am postat, dar am decis să postez acum, după botez. Da, să zicem că da (n.r. i-a fost teamă). Am vrut să treacă o perioadă mai lungă între noi, să mai crească și bebele, din mai multe considerente, dar acum e totul foarte bine', a explicat vedeta pentru spynews.ro.

Cum este viața Larisei Drăgulescu de când a devenit mamă pentru a treia oară

Pe data de 12 septembrie 2023, Larisa Drăgulescu a devenit mamă pentru a treia oară. Recent, vedeta a vorbit despre cum este viața ei de când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu știe foarte bine cum să se împartă între viața de mamă și carieră. Ea este foarte împlicată în tot ceea ce face în viața de zi cu zi.

„Sunt foarte ocupată, și ca mamă, dar și cu afacerea mea, cu salonul meu, sunt toată ziua la salon, sunt trup și suflet pentru salonul meu. Îmi place foarte mult ceea ce fac acum. Am un avantaj că am salonul vis a vis de casa mea, e la doi pași, doar traversez și e foarte simplu, asta mă ajută foarte mult, nu pierd mult timp pe drum, mă ajută iubitul meu, stă foarte mult cu cel mic, el lucrând în IT îi este ok să stea și cu laptopul în brațe și cu copilul, iar atunci eu pot să lucrez la salon', a mai adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton