Larisa Udilă și Alexandru Ogică au făcut nunta în secret: „Am avut bucuria de a ne jura iubirea eternă, moment la care am visat toată viața”

.

Este vestea momentului în showbizul românesc! Larisa Udilă și Alexandru Ogică au făcut nunta în mare secret. Cei doi îndrăgostiți s-au cununat religios și și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. La marele eveniment din viața lor au fost prezente doar cele mai importante persoane. Influencerița și soțul ei au strălucit din toate punctele de vedere și s-au bucurat de o cununie religioasă restrânsă, fiind foarte fericiți că se au unul pe celălalt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au surprins pe toată lumea cu o nuntă discretă și plină de emoție, care a fost organizată în mare secret. Cei doi și-au jurat iubire veșnică pe data de 22 octombrie 2024, într-o ceremonie religioasă intimă, care va fi urmată astăzi de o petrecere restrânsă alături de cei mai apropiați oameni din viața lor.

larisa-udila5larisa-udila5

Citește și: Larisa Udilă și fiul ei, de urgență la spital după ce s-au infectat cu Norovirus: „Milan avea febră 39,3 și vomita. Mi s-a spus inițial că e suspect de meningită”. Ulterior și soțul ei s-a îmbolnăvit

Citește și: Cum a trecut Larisa Udilă peste pierderea sarcinii: „Anul acesta m-a doborât la pământ”

Citește și: Nicu Alifantis, decorat de Casa Regală, în grad de Cavaler: „Sunt deosebit de emoționat, nu am mai primit până cum așa ceva”

Citește și: Oana Roman este de partea „fratelui” Pepe, în scandalul cu Raluca Pastramă: „Este un super tată și că are super grijă de fetele lor. Le oferă iubire și mediu stabil”

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au făcut nunta în secret

Pe data de 22 octombrie 2024, Larisa Udilă și Alexandru Ogică au trăit unul dintre cele mai importante momente din viața lor. Cei doi îndrăgostiți și-au jurat iubire eternă în fața lui Dumnezeu, într-o ceremonie religioasă discretă, alegând să facă nunta în mare secret.

Recent, influencerița a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele de socializare câteva imagini de la eveniment și a scris un mesaj emoționant la postarea pe care a făcut-o.

Ceremonia a avut loc în biserică, însă, din cauza faptului că ziua cununiei religioase a picat în post, petrecerea de nuntă va avea loc astăzi, pe data de 23 octombrie, într-un cadru de poveste, alături de familie și prieteni apropiați. Tot astăzi este și ziua partenerului ei de viață.

„22 octombrie 2024 – o zi binecuvântată, plină de magie pentru noi. Ieri, am avut onoarea și bucuria de a ne jura iubirea eternă în fața lui Dumnezeu, moment la care am visat toată viața! A fost cea mai frumoasă zi, un vis devenit realitate, înconjurați de cei mai dragi oameni. De la prima clipă în care m-am pregătit și când am pășit afară din biserică, lacrimile de bucurie nu s-au oprit. Am simțit o emoție profundă, o bucurie copleșitoare, iar inima mea era plină de recunoștință. Mi-am dorit din suflet să am alături fiecare persoană iubită, pentru că viața este atât de imprevizibilă și aceste momente prețioase sunt de neînlocuit.

Astăzi, continuăm povestea noastră de iubire cu o petrecere de suflet, pentru că, fiind miercuri și post, nu am putut sărbători cununia religioasă astăzi. Abia aștept să vă împărtășesc toată povestea noastră și cum, într-un vârtej de emoții și surprize, am reușit să organizăm în doar trei săptămâni! Un vis împlinit, născut din iubire', a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Imagini cu Larisa Udilă și Alexandru Ogică mire și mireasă

Pe rețelele sale personale de socializare, Larisa Udilă a publicat câteva imagini cu ea și Alexandru Ogică mire și mireasă. Cei doi îndrăgostiți au strălucit la marele eveniment din viața lor și au reușit să atragă toate privirile.

Pentru marele eveniment, influencerița a ales o rochie de mireasă care i-a scos în evidență silueta de invidiat, fiind mulată, cu dantelă și a purtat mănuși. A optat pentru un voal lung, a ales un buchet cu flori albe și bijuterii frumoase.

Pe de altă parte, Alexandru Ogică a avut un costum elegant, format din două non-culori. A ales o cămașă albă, sacou alb, papion alb, pantaloni negri și pantofi negri. Cei doi au strălucit din toate punctele de vedere la cununia religioasă.

Influencerița și soțul ei s-au cununat civil în vara anului 2021

Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au cununat civil în vara anului 2021. Pe atunci, influencerița era însărcinată în 33 de săptămâni. Ea s-a ocupat până la cel mai mic detaliu de marele eveniment din viața ei și a făcut o nuntă de poveste.

Vedeta a avut parte de o petrecere mare atunci, iar la eveniment a cântat Karmen. Atmosfera a fost întreținută de trupa Gipsy Casual, iar decorul a fost spectaculos.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton