Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împlinit 9 ani de la nuntă. Actrița a publicat o fotografie emoționantă cu soțul ei: „Te iubesc! 9 ani de la cununia religioasă”

 Matei Bianca
.

Este zi de sărbătoare pentru Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean! Cei doi soți au împlinit astăzi, pe data de 8 august 2024, 9 ani de la nuntă. Prin intermediul rețelelor de socializare, actrița a publicat o fotografie emoționantă cu ea și soțul ei, imagine făcută în urmă cu 9 ani, chiar atunci când ei s-au căsătorit. Vedeta și partenerul ei de viață trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de o familie frumoasă și împlinită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împlinit 9 ani de la nuntă. Ce fotografie emoționantă a publicat actrița cu soțul ei. Cei doi parteneri de viață sunt foarte fericiți împreună și se bucură de tot ce trăiesc unul în compania celuialt.

laura1laura1

Citește și: Laura Cosoi, dezvăluiri emoționante despre nașterea celei de-a patra fetițe: „Nu am avut un travaliu foarte lung, a fost o naștere naturală. A fost mare, a avut 4,100 kg”. Cum au reacționat surorile când au văzut-o pe Aida

Citește și: Laura Cosoi a revenit la filmări, la doar 9 zile după ce a născut. Mamă a patru fetițe, actrița arată senzațional la 42 de ani

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Florin Zamfirescu când le-a spus că a intrat la Teatru și se face actor: „S-au crucit. Mama mă întreba dacă vorbesc serios…” Cât de mult îi admiră pe Victor Rebengiuc și soția lui, Mariana Mihuț / EXCLUSIV

Citește și: Cum au arătat Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu în ziua nunții, în urmă cu 8 ani. Imagini rare de la evenimentul restrâns din Las Vegas

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împlinit 9 ani de la nuntă

Este o zi extrem de specială pentru Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean! Cei doi soți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar astăzi au împlinit 9 ani de la nuntă. Ei se bucură de o familie împlinită din toate punctele de vedere.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, actrița a publicat o fotografie emoționantă cu ea și soțul ei, imagine făcută în urmă cu 9 ani, la cununia religioasă.

„Te iubesc! 9 ani de la cununia religioasă', a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Actrița a revenit la filmări, la doar 9 zile după ce a născut

Laura Cosoi a revenit la filmări, la doar 9 zile după ce a născut o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a publicat pe Instagram două fotografii de pe platourile de filmare, iar ea arată senzațional, astfel că este zâmbitoare, suplă și are un tonus de invidiat.

Celebra actriță este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, la care a visat întotdeauna, dar și o carieră de succes în domeniul televiziunii și cel al actoriei.

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară pe data de 29 iulie 2024. Actrița a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, căreia i-a pus numele Aida. Ea îi dedică acum tot timpul pe care îl are micuțelor ei, dar nu uită nici de carieră.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton