Laura Cosoi, mesaj emoționant la un an de la moartea lui Stephan Pelger: "Dragul meu, ne lipsești și..." / I-a legat o prietenie strânsă de 20 de ani

 Cica Cristina
.

Laura Cosoi, mesaj emoționant la un an de la moartea lui Stephan Pelger. A trecut un an de la vestea șocantă că designerul s-a stins din viață, fiind găsit fără suflare în atelierul său, iar Laura Cosoi nu doar că nu l-a uitat, dar a ținut să transmită un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cunoscutul designer și-a pus capăt zilelor, după o lungă suferință din cauza depresiei. S-a împlinit un an de când îndrăgitul Stephan Pelger a trecut în neființă, dar nu a fost uitat. Vestea a picat la un trăsnet vara trecută, apropiații fiind în stare de șoc. Multe persoane publice au fost afectate de tragedica veste, iar printre acestea s-a numărat și Laura Cosoi, care a ținut să transmită un mesaj emoționant, la un an de la moartea creatorului de modă.

stephan-pelger-4stephan-pelger-4

Citește și: Scrisoarea de adio pe care Ileana Badiu i-a lăsat-o lui Stephan Pelger: „Sunt sigură că va străluci și printre stele. Rămâi cu aripile mereu deschise!' / EXCLUSIV

Citește și: Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au început relația după 9 ani în care au fost doar prieteni: „Nu ne-am săturat deloc'.  Imagini cu ei de când s-au cunoscut

Citește și: Cum s-a schimbat căsnicia Simonei Pătruleasa cu Sabin Ivanof după ce au devenit părinți: „Până să o avem pe Ingrid, nu aveam motive de dispută. Când ai un copil, pot fi păreri diferite în ceea ce privește educația și creșterea lui”. Care a fost cel mai dificil test al relației lor / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ibacka l-a prins pe Cabral că-i controla mesajele din telefon: „Mi-a zis că a intrat să pună alarma să sune și că…”. Actrița a recunoscut că și ea a avut astfel de curiozități

Laura Cosoi, mesaj emoționant la un an de la moartea lui Stephan Pelger

Laura Cosoi a publicat o fotografie în care apare alături de Stephan Pelger și a scris câteva cuvinte de suflet, subliniind cât de mult îi lipsește designerul, lăsând un gol imens în sufletul ei, dar și în al celor care l-au cunoscut.

„8 iunie, un an fără tine dragul meu @stephanpelger. Ne lipsești și ne gândim la tine foarte des.”, a transmis Laura Cosoi în dreptul imaginii în care apare alături de Stephan Pelger.

Stephan Pelger nu a fost uitat nici de Tania Budi

I-a fost prieten apropiat timp de 20 de ani, astfel că Tania Budi nu a putut trece peste moartea prietenului ei drag. Fosta prezentatoare TV spunea că se gândește zilnic la regretatul ei prieten și nu a reușit să proceseze emoțiile intense.

„Mă gândesc la el zilnic, încă. Mi-a fost greu, foarte greu. Era un om tare cald și bun și drag sufletului meu’, a ai transmis fostul model la acel moment.

Dorința pe care Stephan Pelger nu a mai apucat să și-o îndeplinească

Stephan Pelger a murit fără a-și îndeplini una dintre cele mai arzătoare dorințe, pe care o avea încă din copilărie și a povestit despre aceasta în cadrul unui podcast.

”Visul copilăriei mele era să am un adapost pentru căței, pentru animale în general. Sunt singur în casa aia, dar în același timp nu-s singur pentru că casa mea mereu a fost o casă deschisă, cred că în fiecare zi vine cineva, chiar dacă este pentru 5 minute, la o cafea. Asta este una dintre dorințele pe care nu mi le-am îndeplinit încă, dar observ odată cu trecerea timpului că este foarte greu să conviețuiești cu cineva care nu este este la nivelul dorințelor tale.

La nivelul meu, cred că puțină lume ar ajunge. Interese comune, discuții, statutul social nu este important pentru mine, educația contează, umorul, să pot să fiu eu. Persoanele pe care le-am întâlnit până acum nu au fost compatibile, nu mai vreau să fac niciun compromis, prefer să stau cu cățeii.”, spunea Stephan Pelger, în podcastul În Oglindă, în urmă cu doi ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton