Laura Cosoi, pe ultima sută de metri cu sarcina. Cum arată, în lenjerie intimă, cu o lună înainte să nască a doua oară: "Cam mare burta"

 Cica Cristina
.

Laura Cosoi, însărcinată în luna a opta, a pozat în lenjerie intimă, cu burtica la vedere. Este pe ultima sută de metri cu sarcina, dar se menține în formă, cu toate că fotografia postată pe rețelele de socializare a atras și câteva comentarii negative.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Laura Cosoi a pozat în luna a șasea în lenjerie intimă și la fel și în luna a opta. Este în ultimul trimestru, iar în august urmează să aducă pe lume încă o fetiță.

Înainte de toate, vedeta a avut grijă să aibă o dietă echilibrată pe durata sarcinii, pentru a se asigura că micuța ei se va naște perfect sănătoasă: Fac exerciții, aș putea spune, mănânc multe fructe, beau lichide. Nu am schimbat nimic, a declarat Laura Cosoi.

Citește și: Doinița Oancea a fost cerută în căsătorie, la Roma, de ziua ei!„Nu mă așteptam să…'

Laura Cosoi, insărcinată în 6 luni

Laura Cosoi și-a atras atât laude, cât și critici

Cu toate că vedeta este de părere că nu mai are tonusul de altă dată și că i s-au lățit șoldurile, Laura Cosoi arată foarte bine cu doar o lună înainte să nască: „Sunt invidioasă că arăți foarte fain”, „Te menții foarte bine. Sincer eu la 20 de săptămâni aveam burtica așa”, „Ești o graviduță superbă!”, „Doamne, așa arătam eu la 6 luni. Până la 9 eram triplă”, „Ce bine ar fi dacă ne-am putea păstra sclipirea din timpul sarcinii!”, „Ce bine arăți”, sunt doar câteva dintre comentariile pozitive la adresa blondinei.

Citește și: Viorel, ieșire violentă în direct! O simplă glumă l-a scos din minți și a sărit să o lovească pe Vulpița:„Inadmisibil'

La polul opus, au existat și câteva comentarii răutăcioase la adresa vedetei: „Ești frumoasă, chiar nu e necesar să ți se modifice pozele atât de mult. Se văd multe defecte de prelucrare și la mâna, și la față”, „De ce oare simți nevoia să-ți arăți burta gravidă? Este o chestiune personală!”, „Cam mare burta, mai trebuie să slăbești”. Laura Cosoi nu s-a supărat deloc când i s-a spus că trebuie să slăbească. Dimpotrivă, răspunsul ei prompt a fost: „În curând”.

De asemenea, Laura a răspuns și la criticile potrivit cărora și-ar fi editat fotografia: „Poza NU este modificată. Nu obișnuiesc! Cel mult este făcută pe modul ‘portret; și nu se modifică nimic, ci doar se face blur pe fundal”.

Citește și: Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Vedeta de la ProTV are probleme de sănătate:'Mi-am făcut testul pentru COVID-19'

Laura-Cosoi-1Laura-Cosoi-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton