Laura Cosoi o sărbătorește pe fiica ei, Vera, care a împlinit 4 ani. Cum a surprins-o prezentatoarea TV: „La mulți ani, lumina noastră!”

 Matei Bianca
.

Este zi de sărbătoare în familia Laurei Cosoi și asta pentru că ea o sărbătorește pe fiica sa, Vera. Micuța actriței și a partenerului ei de viață, Cosmin Curticăpean, a împlinit frumoasa vârstă de 4 anișori. Prezentatoarea TV a surprins-o pe fiica ei dis-de-dimineață. Vedeta a publicat și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, cu ocazia acestei zile extrem de speciale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Astăzi, pe data de 15 august 2024, Laura Cosoi o sărbătorește pe fiica ei, Vera. Micuța actriței a împlinit 4 anișori. Iată cum a surprins-o prezentatoarea TV pe fiica ei în această dimineață!

lauralaura

Citește și: Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut. Actrița are patru fetițe și multe responsabilități: „Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și…”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Smiley și Sânziana Negru: au fost împreună doi ani și s-au despărțit când artistul s-a îndrăgostit de Laura Cosoi / Detalii picante: „Ele erau prietene, se cunoșteau'

Citește și: Cristina Stroe a vorbit despre diferența de vârstă de 23 de ani dintre ea și Damian Drăghici. Cum se înțeleg cei doi: „Avem limbaje diferite ale iubirii, dar învățăm asta unul despre celălalt și cred că e frumos să fie așa'

Citește și: Simona de la Insula Iubirii s-a despărțit de Claudiu, după ce l-a văzut că se săruta cu ispita Anamaria Vaida: „Imagini de colecție. Nu am nevoie de un așa om lângă mine…'

Laura Cosoi o sărbătorește pe fiica ei, Vera, care a împlinit 4 ani

Laura Cosoi a avut un motiv special de sărbătoare în familie. Fiica sa, Vera, a împlinit frumoasa vârstă de 4 ani, prilej cu care actrița a marcat momentul printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare. Ea i-a scris un mesaj emoționant micuței Vera și a publicat o fotografie cu aceasta.

„La mulți ani, lumina noastră!', a scris prezentatoarea TV la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Pentru a face ziua de naștere a Verei de neuitat, Laura Cosoi a surprins-o pe micuța ei dis-de-dimineață cu baloane. Rămâne de văzut ce va mai organiza prezentatoarea TV pentru fetița ei.

Cine o ajută pe actriță după ce a născut

Laura Cosoi a explicat cine o ajută după ce a născut. Actrița încearcă să rămână relaxată, deși responsabilitățile ei sunt în creștere, iar fiecare dintre fetițe își dorește să fie mereu în preajma ei.

Cu toate acestea, prezentatoarea TV beneficiază de ajutorul unor persoane de încredere, ceea ce o ajută să nu se simtă copleșită de situație.

„Că veni vorba de ajutor, toată lumea mă întreabă și despre treaba asta. În acest moment de bază este Cosmin, care mă ajută foarte mult fetele, deși lucrează. Sunt și părinții lui alături de noi pentru câteva zile, apoi vor pleca înapoi la Mureș. Am pe cineva care mă ajută la curățenie, deci nu sunt fără ajutoare. Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și a fost un pic ciudățel de gestionat toată situația. Pentru că cea mică stă la sân nonstop, pentru că așa se declanșează laptele.

Lara a scăpat și ea de scutec, cred că de vreo două săptămâni, trebuie să fiu foarte vigilentă în tot procesul acesta. Totodată, cei mari au și eu nevoie de chestii. A fost interesant. Trebuie să o iei ușor, mai faci o glumă cu tine, cu cei din jur, altfel ești copleșit. Mai ales dacă nu dormi, cu toate e de neimaginat. Dacă știu că totul se rezolvă de la sine, trece. Dinamica de la o săptămână la alta e cu totul alta', a povestit ea pe Instagram.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împlinit 9 ani de la nuntă

Pe data de 8 august 2024, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împlinit 9 ani de la nuntă. Cu această ocazie, actrița a publicat pe Instagram imagini de la marele eveniment din viața ei și a partenerului său de viață.

„Te iubesc! 9 ani de la cununia religioasă', a scris vedeta atunci, la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton