Laura Cosoi și Alessandra Stoicescu, surprinse împreună pe stradă. Ambele mămici sunt incredibil de zvelte după ce au născut. Cum au reușit să slăbească!

 Oana Popoiag
.
Laura Cosoi și Alessandra StoicescuLaura Cosoi și Alessandra Stoicescu

Laura Cosoi și Alessandra Stoicescu au fost surprinse pe stradă în timp ce stăteau de vorbă, principalul subiect fiind, desigur, cel al bebelușilor. Surprinzător e că cele două mămici arată extraordinar de bine după naștere, iar kilogramele în plus par să nu fie o problemă.

Laura Cosoi și Alessandra Stoicescu au un lucru în comun: ambele sunt mame și ambele și-au îndeplinit cea mai mare dorință în momentul în care și-au adus pe lume fetițele. Iată că soarta a făcut ca cele două să se întâlnească pe stradă, momentul fiind suprins de ochiul vigilent al fotografilor.

Ce sfaturi i-a dat Laura Cosoi Alessandrei Stoicescu legat de copii mici

Laura și Alessandra au avut ce vorbi, întrucât niciodată nu strică un schimb de exepriență când vine vorba de copii. Laura are ceva mai multă experiență, devenind mama Ritei în urmă cu un an și jumătate, și i-a împărtășit câteva sfaturi importante Alessandrei, care a devenit mamă în urmă cu două luni, la 43 de ani.

Încă de când era însărcinată cu Sara, Alessandra urmărea pe rețelele de socializare cum Laura pleca cu fiica ei, Rita, în primele lor vacanțe, fără bonă, doar în familie. Acum a întrebat-o pe Laura de unde a avut relaxarea și curajul de a face distanțe lungi cu un bebeluș, ce a pus în bagaje și toate detaliile necesare pentru o vacanță în trei în Maldive, Israel, la schi în Italia sau la plajă în Franța. Fiind de față și Sergiu, soțul Sandrei, n-a mai fost necesar să își ia notițe, iar după vreo oră de vorbit, s-au despărțit amândouă fericite, Laura salutând-o și pe micuța Sara, care tocmai a împlinit 2 luni.

Ce au făcut Laura Cosoi și Alessandra Stoicescu pentru a slăbi după naștere

Atât Laura Cosoi, cât și Alessandra Stoicescu arată fabulos după nașteri. Alessandra a reușise, la ieșirea din maternitate, să dea jos 10 kilograme.

'Mai am până să îmi revin complet. Fiind cezariană, mișcare intensă pot face doar după 6 săptămâni, dar masaj/drenaj limfatic fac aproape zilnic. Alăptez, așa că nu pot să țin încă un regim mai drastic, dar mănânc echilibrat, sănătos, produse naturale și bio.

Retenția de apă e principalul meu inamic, dar ies învingătoare cu siguranță. În curând am să încep să merg la înot și să fac un program de gimnastică în apă, este foarte eficient', declara Alessandra la o lună după naștere.

 La rândul ei, Laura Cosoi, o blondă superbă la cei 37 de ani ai săi, ne-a declarat că nu s-a stresat deloc în ceea ce privește numărul de kilograme acumulate în timpul sarcinii.

Nu am ținut nicio dietă după naștere. Nu sunt în forma de dinainte de naștere, dar eu nu m-am stresat deloc cu kilogramele. Am slăbit, dar simt cumva că trebuie să fac sport acum, dar nu m-am stresat absolut deloc, sunt kilograme normale cumulate în timpul sarcinii, corpul se transformă. E absolut firesc, câștigi altceva pe altă parte, așa că nu am simțit presiunea kilogramelor', a dezvăluit Laura Cosoi, cxare a devenit mama Ritei în iunie 2018.

Foto: PR, Instagram

Citește și:

Cine va fi coprezentator la Asia Express sezonul 3. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost înlocuiți

Fosta soție a lui Răzvan Simion iubește din nou. Cine este bărbatul cu care Diana are o relație

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton