Laura Nureldin și-a dat demisia de la Antena 1: "Din luna mai voi părăsi echipa Observator". Motivele pentru care a luat decizia

 Cica Cristina
.

Laura Nureldin și-a dat demisia de la Antena 1. S-a anunțat plecarea prezentatoarei de știri din echipa Observator începând cu luna viitoare. De asemenea, s-au aflat și motivele pentru care a luat decizia radicală. Această demisie vine după o serie de plecări din cadrul trustului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Laura Nureldin a luat decizia de a-și prezenta demisia de la Observatorul pe care îl prezenta la Antena 1. Potrivit cancan.ro, prezentatoarea de știri și-ar fi prezentat demisia în urmă cu două zile și s-au aflat deja și motivele pentru care a luat decizia radicală.

laura-nureldin-6laura-nureldin-6

Citește și: Demisie neașteptată la Antena 1. Anamaria Gugu, vedeta matinalului, pleacă după 3 ani!

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu se acuză reciproc de faptul că au probleme cu banii: „Sper să nu-l ducă și pe ăsta la amanet, cum a făcut cu mașina ei. A pierdut toți banii la cazino”

Citește și: Mihai Mitoșeru a fost îndrăgostit de Catrinel Sandu. De ce se simte prezentatorul vinovat față de Lucian Viziru: „A fost marea greșeală a vieții mele. Și acum când îl văd mi-e rușine”

Citește și: George Simion a devenit tată pentru prima oară. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel: „M-ai făcut bogat. Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere'

Laura Nureldin și-a dat demisia de la Antena 1

Laura Nureldin s-a alăturat echipei Observator de la Antena 1, în urmă cu patru ani, în vara anului 2020. Ea prezenta jurnalele de prânz din weekend, iar de-a lungul timpului nu doar că a realizat materiale și interviuri pentru Observator, dar a realizat și câteva ediții speciale.

Potrivit surselor din Antena 1, Laura Nureldin a nu a putut accepta să prezinte jurnalul de weekend, de seară, de la ora 19.00 pentru a nu-i fi imputate apoi rezultatele slabe ale acestuia, care nu ar depinde de ea, ci de alți factori.

De asemenea, în ciuda faptului că inițial, înțelegerea fusese ca ea să prezinte jurnalele de prânz din weekend, de-a lungul timpului a fost mutată constant de pe un segment pe altul, pentru a se analiza dacă programul merge mai bine.

De ce și-a dat Laura Nureldin demisia de la Observator

Din luna mai, Laura Nureldin nu va mai face parte din echipa Observator și au fost expuse toate motivele care au dus la o astfel de decizie.

Nu pot privi altfel decât ca pe o vendetă personală situația în care sunt pusă din nou – impunerea unui jurnal pe care l-am refuzat constant, cel de ora 19.00 din weekend, doar pentru a-mi fi imputate apoi rezultatele slabe ale acestuia – care nu depind numai de prezentator, oricine ar fi el, ci de un cumul de factori pe care l-am semnalat în repetate rânduri.

Pentru mine, faptul că antipatia pe care o persoană o resimte față de mine (n-aș vrea să folosesc cuvântul „discriminare') primează în fața profesionalismului este o premieră amară în 22 de ani de televiziune. Dar, la urma urmei, Observator este „despre oameni'. Poate că va ajunge și „așa cum trebuie să fie'. Din toate punctele de vedere. Din luna mai voi părăsi echipa Observator', a expus jurnalista motivele din spatele deciziei.

Reamintim că Laura Nureldin a fost editor, realizator, moderator și prezentator de știri la Realitatea TV, N24, The Money Channel, TVR 1 și Antena 3, fiind de peste 20 de ani în presă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton