Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, imagini superbe din vacanță. Au plecat împreună cu cei doi copii într-o destinație de vis

 Matei Bianca
.

Laurențiu Reghecampf și frumoasa lui iubită, Corina Caciuc, se află într-o vacanță de poveste, unde se bucură de relaxare, liniște și peisaje superbe. Cei doi au publicat pe rețelele de socializare câteva imagini superbe din vacanța de lux în care se află. Antrenorul și partenera lui de viață au plecat într-o destinație de vis.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au postat pe paginile lor de Instagram imagini superbe din vacanță. Cei doi au plecat într-o destinație de vis.

laurentiu9laurentiu9

Citește și: Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf, după ce le-a fost pusă poprire pe casa de la Sangov din cauza datoriilor lui: „Să-i fie rușine! Am muncit o viață să-l duc în vârful piramidei și a ajuns, în 3 ani, nimeni pe drum”

Citește și: Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce a câștigat procesul de defăimare intentat Anamariei Prodan: „Doamna pârâtă ar trebui să se focuseze pe relația ei, să-și găsească fericirea în iubire, nu în ură”. Ce replică i-a dat impresara

Citește și: Iustina și Cornel de la Insula Iubirii, filmul împăcării, după ce amândoi au declarat la TV că s-au despărțit: 'Cornel mi-a făcut asta intenționat, să rămân gravidă. Eu nu vreau…'. Era însărcinată înainte de începerea filmărilor?

Citește și: Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a venit în România. Adriana are 18 ani, e superbă și seamănă leit cu mama ei, Consuelo / Ce mesaj i-a transmis fotbalistul

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, imagini superbe din vacanță

Pe conturile lor personale de pe platformele de socializare, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au publicat câteva imagini superbe din vacanță. Cei doi ândrăgostiți au plecat într-o destinație de vis.

Cu toate acestea, antrenorul și partenera lui de viață sunt discreți cu privire la viața lor personală, astfel că deoacamdată nu au anunțat în ce loc din această lume se află. Din imagini se poate observa că ei îl au alături și pe fiul lor, Liam, însă nu se știe dacă și nou-născutul său este cu ei.

Cum a decurs prima întâlnire dintre antrenor și Corina Caciuc

În urmă cu doar o lună, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre cum a decurs prima întâlnire pe care a avut-o cu Corina Caciuc. Antrenorul a știut cum să o cucerească, astfel că a fost un adevărat gentleman încă din prima lor zi împreună.

„Eu sunt romantic! Am dus-o la restaurant, i-am dat niște creveți d-ăia mari în Dubai. Și i-am zis: „Uite, am comandat ceva să mâncăm, sunt cei mai buni creveți'. De-ale mele, prostii. Și îmi spune ea: „Erau patru, tu ai mâncat trei, eu am mâncat unul, eram moartă de foame. Îmi era o foame de nu mai vedeam. Și tu ai zis: Eu m-am săturat, nu mai mâncăm nimic.

Am mâncat eu trei. „Eu m-am săturat, nu mai mănânc nimic. Tu mai vrei ceva?'. Și normal, ce putea să zică? „Nu'! Mereu îmi spune, când mâncăm creveți: „Patru? Mănânci tu trei, te-ai săturat și apoi nu mai mâncăm nimic'. Aveam niște prieteni comuni, ne-am întâlnit, i-am scris, am vorbit, a fost și ziua ei. S-au legat lucrurile. A fost să fie. Întotdeauna când se întâmplă lucruri de genul ăsta, trebuie să fie un culoar. Trebuie să se întâmple ceva.

În primul rând, libertatea pe care o aveam eu. Faptul că eu eram singur, Anamaria nu stătea cu mine, din motivele ei, pe care nu le spunem. În fine, nici nu mă interesează. Faptul că s-au legat toate lucrurile astea așa, există un motiv. Și eu întotdeauna zic că lucruile astea vin de undeva. Ca să poți să ai relație așa puternică și ca toate lucrurile să meargă în direcția care trebuie, trebuie să fie… așa a fost să fie', a povestit el pe YouTube.

Laurențiu Reghecampf are patru băieți

Laurențiu Reghecampf are patru băieți de care este tare mândru: Luca, din prima căsnicie cu Mariana, Laurențiu Reghecampf Junior, din mariajul cu Anamaria Prodan, precum și Liam și nou-născutul său, din relația actuală cu Corina Caciuc, femeia de care este îndrăgostit și care îl face foarte fericit.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton