Laurențiu Reghecampf susține că Anamaria Prodan e de vină că nu au divorțat încă după 3 ani, după ce impresara a lipsit de la ultimul termen: "Am impresia că sunt cumva legat, ținut cu forța în această căsnicie. Ea a făcut apel, dacă voia..."

 Cica Cristina
.

Laurențiu Reghecampf susține că Anamaria Prodan e de vină că nu au divorțat încă după 3 ani, după ce impresara a lipsit de la ultimul termen. Au trecut aproximativ trei ani de când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au depus actele de divorț și încă se află în plin proces de separare și într-un război al declarațiilor și nu numai. Antrenorul dă vina pe impresară că durează procesul atât de mult, în timp ce Anamaria Prodan spune că ar vrea ca scandalul să se termine cât mai repede, subliniind cât de fericită e alături de noul iubit, Ronald Gavril.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

O nouă înfățișare în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care se întinde de mai bine de 3 ani, a avut loc vineri, 21 iunie. Astfel, la finalul săptămânii trecute s-a judecat apelul făcut de impresară, care a solicitat ca iubita lui Reghe, Corina Caciuc, să die chemată ca martor. La judecătorie a venit, însă, numai antrenorul, nu și fosta lui parteneră, care a plecat în America cu iubitul Ronald Gravril.

index-1index-1

Laurențiu Reghecampf susține că Anamaria Prodan e de vină că nu au divorțat încă după 3 ani

Anamaria Prodan a tot susținut în ultima perioadă cât de mult își dorește să se încheie circul între ea și Laurențiu Reghecampf. La polul opus, însă, antrenorul susține că procesul se prelungește din cauza fostei partenere.

„În primul rând este doar un divorț și am impresia că sunt cumva legat, ținut cu forța în această căsnicie, sper ca astăzi să se termine, pentru că este momentul. Anamaria are o relație cu cineva, eu am o relație cu cineva. Este momentul ca fiecare dintre noi doi să meargă pe drumul lui. Nu neapărat pentru cei doi băieți și pentru copii este important să se termine cu acest scandal. Eu am câștigat primul proces, iar cea care a făcut apelul a fost Anamaria. Ea a făcut apel, dacă voia, eram divorțați deja', a declarat Laurențiu Reghecampf, la Antena Stars.

Citește și: Anamaria Prodan susține că bunurile declarate furate de Laurențiu Reghecampf nu sunt pe numele lui: „Dacă nici Bebe nu poate să facă nimic, să îi explice că mi-e rușine, că mă fac de râs…'. Ce acuzații îi aduce după ce s-a prezentat cu Poliția la domiciliul ei

Citește și: Reghe a lipsit de la festivitatea de absolvire a lui Bebeto. Anamaria Prodan a răbufnit: „Nu a fost nici la asta, nici la cea de anul trecut sau de acum doi ani. I-am zis să vină la copil și…' / Ce spune despre partaj

Citește și: Cum a ales Alexandru Papadopol actoria, deși terminase Facultatea de Drept: „Pentru mine, au existat numai avantaje în această meserie. Întotdeauna mi-a plăcut ce am făcut, de asemenea, mi-a adus și bani și notorietate”. Ce a făcut în cei 10 ani de pauză de la televiziune / EXCLUSIV

Citește și: Dramele care i-au marcat viața actriței Nuami Dinescu. Pierderile peste care nu poate să treacă: „Cu moartea mamei m-am împăcat, dar cu a lui nu'. Ce relație are cu Divinitatea

Laurențiu Reghecampf: „Una dintre cererile ei este să-și păstreze numele, lucru care mă deranjează”

De asemenea, antrenorul s-a arătat deranjat și de faptul că Anamaria încă îi poartă numele, menționând că denigrează numele și că ceea ce spune nu corespunde cu ceea ce face.

„Nu mă interesează ce afirmă Anamaria Prodan. O cheamă Reghecampf sau Prodan?! Nu sunt de acord. Denigrează foarte mult numele Reghecampf, nu îl folosește și nici nu o ajută cu nimic. Una dintre cererile ei este să-și păstreze numele, lucru care mă deranjează. Când îl folosește, îl folosește ca să-l denigreze. (…) Apelul a fost făcut de Anamaria și ea nu s-a prezentat. Consider că e doar un motiv de a prelungi acest divorț și de a nu-mi da dreptul să fiu liber. Așa cum o cunoașteți pe Ana, credeți că pot să vorbesc cu ea? Ceea ce afirmă domnia-sa, Anamaria, nu este în conformitate cu ceea ce face', a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a lipsit la ultimul termen al procesului

Anamaria Prodan a fost reprezentată la judecătorie de către avocatul ei, care a anunțat că un nou termen al divorțului urmează să aibă loc în luna octombrie a acestui an.

„La termenul din 21.06.2024 s-a pus în discuție solicitarea scrisă a doamnei Corina Caciuc să nu mai fie audiată ca martor, invocând faptul că este în relație de dușmănie cu doamna Reghecampf Anamaria. În susținerea cererii, doamna Caciuc Corina a recunoscut că era în relație de adulter cu domnul Reghecampf Laurențiu înainte ca acesta să inițieze acțiunea de divorț în instanță.

Mai mult de atât, doamna Caciuc Corina a atașat și dovada unor sesizări judiciare, inclusiv un demers penal, ca să susțină relațiile tensionate între ea și doamna Reghecampf Anamaria. Față de aceste aspecte, Tribunalul Ilfov a apreciat că ar fi mai utilă schimbarea martorului din persoana Corinei Caciuc cu un alt martor. Următorul termen în prezenta cauză s-a stabilit în data de 9 octombrie 2024, când se vor administra alte probe!', a precizat avocatul Oleg Burlacu, pentru Click!, la ieșirea din sala de judecată.

Vezi pe Libertatea subiectele la proba la română la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la română – Evaluare Naţională 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton