Laurette merge la psiholog după ce a fost bătută: „Este șocul vieții mele”

 Mirea Roxana
.

Laurette a rămas cu traume după ce a fost bătută de un bărbat pe nume Marian Tătic într-o cameră de hotel. Vedeta a depus plângere împotriva agresorului și neagă acuzațiile acestuia potrivit cărora întâlnirea a fost în scop strict sexual, pentru o sumă de bani stabilită de comun acord. Laurette a mărturisit că merge la psiholog pentru a trece peste șocul trăit și speră că autoritățile vor fi de partea ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

div itemscope itemtype=”http://schema.org/VideoObject”>

Laurette a trecut prin clipe groaznice în noaptea în care a fost bătută de un bărbat într-o cameră de hotel din București. Acesteia nu îi este ușor să treacă peste șocul trăit și a mărtusirit că merge la psiholog.

la4-7la4-7

Da! Merg la psiholog! E greu prin ce am trecut! Este șocul vieții mele!', a spus Laurette potrivit ciao.ro.

Laurette vrea să i se facă dreptate în acest caz și are încredere în autorități.

Las autoritățile să își facă treaba, există o anchetă în desfășurare, sper să ia decizia cea mai bună și îmi doresc să plătească pentru tot ce mi-a făcut mie și celorlalte, că sunt multe! Zilnic primesc mesaje de la fete care l-au cunoscut, au foat bătute și violate. Sunt multe victime, multe fete care îmi scriu zilnic!', a mai spus Laurette.

Citește și: Laurette, prima reacție după ce Marian Tătic a publicat mesajele dintre ei:”Îmi doream ceva serios cu el”

Citește și: Cum a reacționat tatăl lui Laurette, după ce a aflat că a fost bătută în camera de hotel:”Am vorbit și…”

Citește și: Cine este Anamaria Ionescu de la Vorbește Lumea.Soțul a înșelat-o, dar l-a iertat

Citește și: Zanni, detalii neașteptate din culisele Survivor:„Moroșanu se simte în plus de când a plecat Andreea Antonescu'

Laurette: „Mi-a trimis niște poze cu lenjeria respectivă'

Marian Tătic, bărbatul care a agresat-o pe Laurette, a făcut publice o parte dintre conversațiile pe care le avea cu fosta asistentă TV. Laurette susține că toate acțiunile lui au drept scop denigrarea sa în spațiul public. Vedeta susține că nu are nimic de ascuns, motiv pentru care conversațiile dintre ea și agresor sunt deja la dosar, la poliție. Autoritățile vot fi cele care vor decide exact de partea cui este adevărul.

Laurette nu a negat că agresorul i-ar fi cumpărat lenjerie intimă, însă a privit-o drept cadou, dat fiind că ea considera că erau la început de relație.

Eu nu ascund faptul că el m-a sunat în timpul zilei, mi-a zis că este la mall, că vrea să-mi cumpere ceva frumos. Nimic ciudat până aici. Mi-a trimis niște poze cu lenjeria respectivă, iar eu i-am comunicat măsurile, dar i-am solicitat să-mi ia o altă lenjerie. Din punctul meu de vedere, nu văd nimc deplasat în faptul că un bărbat dorește să facă un cadou din moment ce noi doi ne văzusem cu o seară înainte la masă’, a mai spus Laurette.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton