Laurette se operează, după ce a fost bătută la hotel! Cum se simte acum: are traumatism la nivelul capului, hematom și dureri

 Cica Cristina
.

Laurette a trecut prin clipe îngrozitoare săptămâna trecută, după ce a fost bătută de un bărbat într-o cameră de hotel. Vedeta s-a ales cu mai multe leziuni la nivelul capului, picioarelor, prezentând probleme serioase și cu implanturile mamare. De asemenea, se confruntă cu dureri puternice și curând va trebui să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Laurette a trăit un coșmar și a precizat că a fost chiar la un pas de a fi omorâtă. Calvarul pare să nu se fi terminat pentru fosta asistentă TV. Dimpotrivă! Sănătatea sa a fost grav afectată, multe dintre răni fiind periculoase, precum se arată în raportul medicilor. A fost ținută o noapte sub observație, iar lista rănilor este una destul de mare. Se vindecă încet și viața i-ar putea fi pusă în pericol de anumite leziuni.

Laurette-1-3Laurette-1-3

Ce răni are Laurette după bătaia încasată la hotel

Din raportul medical reiese că Laurette a fost bătută fără milă, iar la acest moment se confruntă cu dureri și mai multe simptome, printre care: cefalee, vertij, traumatism la nivelul capului, hematom epicranian parte dreaptă, durere și inflamație mamară stângă, endurație implant mamar, edem pe membrele pelvine, prezintă dermabraziuni genunchi bilateral și cot drept, potrivit spynews.ro.

Vedeta s-a supus unor controale amănunțite, iar verdictul medicilor nu a fost tocmai îmbucurător. Se pare că Laurette ar trebui să fie supusă unei opeații pentru ca implantul mamar să fie repus în poziția inițială, după ce a fost deplasat. Există serioase implicații în acest caz, căci în cazul în care apare vreun hematom, complicațiile pot fi grave.

Citește și: Trecutul periculos al bărbatului care a bătut-o pe Laurette.Fosta soție a cerut ordin de protecție împotriva lui

Citește și: Laurette a plâns la TV! Cum l-a cunoscut pe bărbatul care a bătut-o:”M-a agățat la mall”

Citește și: De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică:„Câtă vreme am notorietate…'/ EXCLUSIV

Citește și: Michelle Obama o susține pe Meghan Markle, după acuzațiile de rasism la adresa Casei Regale:„Nu este deloc o surpriză…'

Laurette a depus plângere împotriva bărbatului care a agresat-o

Laurette a depus plângere împotriva bărbatului care a agresat-o. Ea a povestit că a trăit un adevărat coșmar, că a fost atrasă într-o capacană și că fără ajutorul autorităților nu ar fi reușit să scape din mâinile bărbatului.

Am fost la IML, o să merg și la Spitalul Floreasca pentru că mi s-a dat să fac anumite investigații. Sunt foarte șocată de ceea ce s-a întâmplat. Am lovituri și mai multe…Am fost agresată. Pot să vă spun că omul acesta a vrut efectiv să mă omoare. Am martori pe fetele care erau în hotel pentru că ele au fost cele care au sunat la 112. Am fost trasă într-o capcană., a povestit Laurette pentru Antena Stars.

Ce s-a întâmplat în noaptea în care Laurette a fost bătută

Laurette a povestit că a trecut prin clipe de coșmar și a avut noroc cu intervenția poliției.

Dacă poliția întârzia două minute, mă omora acolo, atât pot să vă zic. Eu am o bănuială cine dorește să îmi facă răul, dar de data asta voi merge pe cale legală. Din luna ianuarie primesc sute de mesaje, tot ce pot să spun este că mi s-a întins o capcană. Am luptat cu el ca să pot să scap de acolo. S-a spart ușa pentru a intra, am mai multe lovituri pe corp‘, a precizat Laurette.

Avocatul vedetei a ținut să precizeze că cei doi se mai întâlniseră și cu o seară înainte, într-un loc public.

Acel conflict a pornit în mod spontan. Am citit că ea i-ar fi solicitat o sumă de bani, nu este adevărat! Ei vorbeau prin mesaje de mai multe luni, se întâlniseră și cu o seară înainte, într-un loc public. Sunt persoane care se cunoșteau anterior acestei întâlniri. În niciun caz nu a existat un schimb de servicii între ei‘, a declarat avocatul Vlad Hosu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton