Lavinia Pîrva și-a schimbat look-ul. Soția lui Ștefan Bănică, transformare spectaculoasă

 Stamen Diana
.

Lavinia Pîrva mai are câteva luni și naște, însă nu renunță sub nicio formă la cariera ei. Soția lui Ștefan Bănică pregătește un nou single pentru fanii ei. Lavinia Pîrva și-a schimbat look-ul pentru noul videoclip.

În ultima perioadă, Lavinia Pîrva nu ne-a mai surprins cu nicio schimbare de look, însă acum are o surpriză pentru toată lumea. Pe lângă faptul că viitoarea mămică lucrează la lansarea unei noi melodii, Lavinia Pîrva a suferit o transformare spectaculoasă.

Lavinia Pîrva nu a renunțat la părul brunet, însă acum are breton. Schimbarea de look o prinde foarte bine pe proaspăta mămică. 'Pregătiri pentru un nou single. În curând', a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare.

Cel mai probabil soția lui Ștefan Bănică poartă o perucă la filmările pentru cel mai nou videoclip al ei, dar oricum ar fi schimbarea îi stă bine.

Lavinia Pirvă urmează să nască în doar câteva luni primul ei copil. Soția lui Ștefan Bănică va avea băiat și este foarte fericită.

Citește și: Viitoarea mămică Lavinia Pîrva, ipostaze tandre alături de Ștefan Bănică

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Lavinia Pîrva de când este însărcinată. Soția lui Ștefan Bănică radiază de fericire

FOTO: Facebook, Instagram

Lavinia PîrvaLavinia Pîrva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton