Ce legătură specială există între Marius Vizante și Gheorghe Ifrim. Actorul din Las Fierbinți este primul lui prieten adevărat: „M-am mutat în București, eram pierdut, nu știam nimic, dar...”

 Matei Bianca
.

În cadrul unui podacst, Marius Vizante a vorbit despre legătura specială care există între el și Gheorghe Ifrim. Actorul din „Las Fierbinți' este primul lui prieten, deoarece el nu avea pe nimeni aproape atunci când s-a mutat în București și i-a fost foarte greu. Astfel, cei doi mari actori sunt prieteni foarte buni de ani de zile și se înțeleg de minune unul cu celălalt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ce legătură specială există între Marius Vizante și Gheorghe Ifrim. Actorul din „Las Fierbinți' este primul lui prieten. Când s-a mutat în București, acesta i-a fost alături și a devenit imediat amicul său. Cum s-au cunoscut cei doi.

marius1marius1

Citește și: „Mie întotdeauna îmi place impactul pe care îl are. Parcă se luminează casa”. Gestul pe care Marius Vizante îl face pentru soția lui, chiar și după 18 ani de căsnicie

Citește și: Cine este și cum arată soția actorului Gheorghe Ifrim, interpretul primarului Vasile din Las Fierbinți: „S-a sacrificat pentru copii”

Citește și: Cristi Minculescu povestește cum și-a descoperit singur menirea, deși urma să devină inginer: „Aveam deja un drum stabilit și dintr-odată mi-am anunțat părinții că mă las de studii și vreau să fac muzică. Norocul meu a fost că…”. Cu ce probleme s-a confruntat în timpul comunismului / EXCLUSIV

Citește și: Concertul lui 50 Cent din România s-a terminat cu o bătaie. Un jandarm a fost rănit, iar Poliția a făcut mai multe arestări: „A fost lovit în zona capului…”

Ce legătură specială există între Marius Vizante și Gheorghe Ifrim

Marius Vizante a dezvăluit că are o legătură specială cu Gheorghe Ifrim, colegul său de breaslă. Actorul a povestit că „primarul' din Las Fierbinți a fost primul său prieten, asta după ce s-a mutat în București și nu știa pe nimeni.

„Primul meu prieten când m-am mutat în București a fost Gigi Ifrim. M-am mutat în București, eram pierdut, nu știam nimic. În prima zi de școală, începea trimestrul doi, în clasa a doua, mă scoate învățătoarea în față și zice: «Dragi, copii, iată, aveți un nou coleg. Vino, puiule». Din fundul clasei se aude o voce tare, scăpată pur și simplu: «Și eu stau în C3. Înseamnă că suntem vecini». Era marele Gigi Ifrim', a povestit actorul în podcast-ul „Altceva cu Adrian Artene'.

Această întâlnire din copilărie a pus bazele unei prietenii de durată între cei doi mari actori, care au continuat să fie aproape unul de celălalt de-a lungul anilor, atât pe plan personal, cât și profesional.

De unde vine porecla actorului

În cadrul aceluiași podcast, Marius Florea a vorbit și despre porecla lui. Actorul și-a câștigat celebra poreclă în timpul adolescenței, pe când era în clasa a IX-a. Totul a început când el a prezentat un monolog satiric despre un personaj numit Vizante, un bișnițar care vindea țigări și blugi în perioada comunistă.

„Porecla de Vizante o am de prin clasa a 9-a, când spuneam eu un monolog satiric, cu Vizante bișnițarul care vindea țigări, blugi, pe vremea lui Ceaușescu. Și pentru că îl spuneam eu așa interesant și ce față aveam până la 16 ani, m-au târât cam pe la toate cântările României ca în prima parte a spectacolului să fiu îmbrăcat frumos, să citesc poezii patriotice, și în partea a doua a spectacolului, unde se mai relaxa și cânta și o trupă rock, apărea și monologul satiric. Timp de vreo 3-4 ani, am fost văzut de toți elevii din București cel puțin. Mi-a rămas așa porecla. Nici măcar diriginta nu știa că mă cheamă Marius Florea', a explicat el.

Marius Vizante are această poreclă de la Radu Beligan

Marius Vizante are această poreclă de la Radu Beligan. Astfel, nu doar activitățile pe care le-a avut în liceu au contribuit la păstrarea poreclei odată cu trecerea timpului, ci un rol important l-a jucat și renumitul Radu Beligan.

„Așa s-a întâmplat și cu Meșterul Beligan, care s-a uitat și a zis: «Marius Florea, Florea Marius… Acesta nu e nume de actor! Marius Florea Vizante! Acesta e nume de actor. Du-te, dragă, la birouri, și spune că am zis eu să schimbe afișul.» Și dacă a zis Meșterul Beligan, cum era să zic eu?!', a mai completat acesta.

Sursa foto:

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton