Liam Payne, fostul membru One Direction, a murit la 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel

.

Doliu uriaș în lumea muzicii! Liam Payne, fostul membru One Direction, a murit la doar 31 de ani, în urma unui tragic incident. Artistul britanic a căzut de la etajul 3 al unui hotel din Buenos Aires. Decesul său a fost confirmat de agajații de pe ambulanță, cântărețul fiind găsit într-o curte interioară a hotelului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Lumea muzicii e mai săracă după decesul lui Liam Payne, fostul membru al îndrăgitei formații One Direction. Artistul britanic în vârstă de doar 31 de ani s-a stins din viață după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires.

lyam payne (7)lyam payne (7)

Citește și: Theo Rose spune că Anghel Damian o susține necondiționat. Ce sfaturi îi dă mereu: „Asta îl face un bărbat adevărat și pregătit pentru viață”. Recunoaște că impulsivitatea lor duce uneori la tensiuni în relație / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Cătălin Cazacu cu fiul lui, Andrei: „Am fost tată la 20 și ceva de ani. Eram tânăr, mi s-a părut că viața mea se termină…'/ Ce relație are cu mama băiatului său

Citește și: Pensiile cresc de la 1 ianuarie 2025. Ministrul Muncii, Bucura Oprescu, a anunțat cu câți lei cresc pensiile în România, dar și salariul minim și alocațiile pentru copii

Citește și: Anamaria Prodan susține că Reghe știa despre discuțiile ei cu Dan Alexa: „L-a ajutat enorm și cu bani. Noi aveam o altfel de relație…' / Acum, regretă pumnul pe care i l-a dat antrenorului

Liam Payne, fostul membru One Direction, a murit la 31 de ani

Presa locală relatează că autoritățile ar fi fost chemate la hotelul Casa Sur din Buenos Aires printr-un apel de urgenţă în care existau mențiuni despre „un bărbat agresiv care ar putea fi sub efectul drogurilor şi alcoolului'.

Șapte minute mai târziu a sosit o echipă la fața locului, fiind găsit un bărbatul mort. Ulterior, s-a descoperit că era vorba despre Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, potrivit digi24.ro.

Cântărețul în vârstă de 31 de ani prezenta „răni foarte grave în urma căzăturii”, fiind „declarat mort, nu exista nicio posibilitate de resuscitare', a declarat pentru televiziunea locală şeful serviciilor de urgenţă, Alberto Crescenti.

Cine a fost Liam Payne

Liam Payne a devenit faimos la nivel internațional ca membru al iubitei trupei pop One Direction alături de Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan şi Louis Tomlinson, dar care între timp s-a destrămat, în urmă cu 8 ani.

Trupa a participat la X Factor Marea Britanie, începându-și activitatea, după ce s-au clasat pe locul trei în anul 2010. După 6 ani în care au perfomat împreună, s-a produs ruptura, în 2016, iar membrii săi s-au implicat în proiecte diferite, optând pentru varianta unei cariere solo.

Înainte de tragica veste, Liam Payne participase la un concert susţinut de fostul său partener Niall Horan în Buenos Aires, în urmă cu două săptămâni.

Anul trecut, Liam Payne a fost internat într-o clinică de dezintoxicare

Artistul nu s-a ascuns niciodată și a vorbit deschis despre lupta sa cu dependența, și nu a omis nici să amintească despre perioada petrecută într-o clinică de dezintoxicare, chiar în urmă cu un an.

În ceea ce privește călătoria sa din Argentina, Liam Payne părea să se simtă excelent și chiar a vorbit despre călărie și polo, precum și despre cât de nerăbdător așteaptă să revină acasă, pentru a-și revedea câinele.

„Este o zi minunată aici, în Argentina', a transmis el într-un clip.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton