Lidia Buble a prins buchetul. Artista a fost fără Răzvan Simion la nunta surorii ei

 Stamen Diana
.

În weekend a fost eveniment important în familia Lidiei Buble. Sora artistei s-a căsătorit, iar buchetul a fost prins chiar de vedetă. Lidia Buble a fost singură la nunta surorii sale, iar motivul pentru care Răzvan Simion nu a însoțit-o nu mai e un secret.

Momente emoționante în familia Lidiei Buble. Sora vedetei s-a căsătorit, iar Lidia Buble a mers acasă să fie alături de ea. Deși toată lumea s-ar fi așteptat ca la nuntă să fie prezent și Răzvan Simion, Lidia Buble a venit singură.

Vedeta a fost cea care a prins buchetul la nunta surorii ei. Așa cum spune tradiția, Lidia Buble ar trebui să fie următoarea care se căsătorește. Să fie un semn oare?! 'Am prins buchetul! Oare ce urmează?', a scris Lidia Buble pe una dintre rețelele de socializare.

Vedeta a fost foarte fericită că a prins buchetul, iar acum nu mai rămâne decât ca Răzvan Simion să o ceară în căsătorie.

'Hahahahah🤣🤣🤣 mi-am dat 0% șanse ca panglica legată de buchet să fie chiar în mâinile mele😱😭🤣
Diana, realizezi ce e între noi?😍 Nu vă pot descrie în cuvinte cât sunt de FERICITĂ 😭
P.S: Mă MĂRIT măăă!🤷‍♀️🤣', a mai scris Lidia Buble.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on


Răzvan Simion nu l-a cunoscut pe tatăl Lidiei Buble

Lidia Buble are o familie numeroasă și foarte credincioasă. Nici până în ziua de azi, Răzvan Simion nu i-a cunoscut tatăl iubitei sale, iar motivul l-a explicat cântăreața. Se pare că tatăl Lidiei Buble are niște reguli stricte și nu vrea să cunoască iubiții fetelor lui decât atunci când aceștia sunt hotărâți să rămână cu ele toată viața și să le ceară în căsătorie. Până acum, prezentatorul TV nu a avut curajul să meargă la tatăl iubitei sale și să o ceară în căsătorie.

'Până nu a vrut să ceară mâna de la tati nu a vrut să-l vadă. Vreau să vă cunosc bărbații sau nevestele cu care o să rămâneți toată viața. Vreau să-l cunosc când este decis să te ceară în căsătorie. Viața noastră e atât de expusă, încât știu tot. Răzvan mi-a cunoscut 80% din familie. Vorbim la telefon, le spun despre, dar nu l-au cunoscut așa față-n față. Cumva îi este și teamă de tată. Tata e un om foarte puternic și e foarte hotărât. Răzvan respectă foarte mult treaba asta. I-am spus că trebuie să citești și Biblia înainte, pentru că tata e pastor. Sunt convinsă că o să se îndrăgească.', a declarat Lidia Buble la Interviurile VIVA!.

FOTO: Instagram

Lidia Buble a prins buchetul la nunta surorii saleLidia Buble a prins buchetul la nunta surorii sale

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton